Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, aday gösterildiği günden bu yana büyük bir özveriyle seçim çalışmalarını sürdürüyor. Katı, gazetemize yaptığı açıklamada, "Karamürsel halkı bu güne kadar hak ettiği değeri görmediyse bunun en büyük nedeni iyi bir lider ve donanımlı bir ekibin olmayışıdır.

Bu zamana kadar memleketimde taş, taş üstüne koymuş olan bütün belediye başkanları ellerinden geleni yapmıştır. Hepsine minnettarız. Fakat gerek başkanların gerekse ekibinin ellerinden gelen şu an yaşadığımız Karamürsel olabilmiştir. Karamürsel Deva partisi ilçeye öyle bir vizyon ve misyon kazandıracaktır ki, öyle muhteşem ve donanımlı bir meclis listesi ile hemşerilerimizin karşına çıkmaya hazırlanıyoruz ki, memleketimde tüm dengeleri değiştireceğiz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN