Misyon Haberleri

Misyon Haberleri

Karamürsel’de yeni komisyonlar belirlendi

CHP’nin hem başkanlığı ve hem de meclis çoğunluğunu elde ettiği Karamürsel Belediyesinde ilk meclis toplantısı yapıldı. Encümen ve komisyon üyelerinin belirlendiği toplantıda konuşan yeni başkan Ahmet Çalık, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.  

Başkan Çalık, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Karamürsel’de RES’e karşı komisyon kuruldu!

Karamürsel’e bağlı Fulacık ve Kızderbent Mahallelerinde kurulması planlanan Rüzgar Enerji Santralini istemeyen mahalle sakinleri komisyon kurdu.  

Sinan Ateş suikastı TBMM gündeminde

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Sinan Ateş suikasti ile ilgili araştırma önergesi verdi.  

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile

Cumhuriyet Başsavcılığı İlçede en çok işlenen suçları açıkladı

Karamürsel’de en çok hangi suçlar işleniyor işte yanıtı. Kocaeli Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı 2021 yılı faaliyet raporunda Karamürsel’de en çok işlenen suç türleri yayınlandı.

TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu, Karamürsele tam not verdi

TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu heyeti gün boyunca, Kocaeli'nde bir çok noktada incelemeler yaptıktan sonra, Ereğli Günay Balık Restoranda

İşte bu yüzden millet vekili! Gerekirse sizlerle yolu kapatacağım!

Kocaeli Milletvekili, Ak Parti Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Vekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete ve DSİ 1.Bölge Müdürü Yüksel Tazegül ile

İnfaz düzenlemesi TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi! İşte o 70 madde !

AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.

Son dakika: Asgari ücret yeni rakam açıklandı

Milyonların beklediği asgari ücret belli oluyor. Saat 10:00'da başlayan Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı sona erdi. 2019 yılında ödenecek asgari ücret 2 bin 20 TL olarak belirlendi.

Son dakika… Nefesler tutuldu, Asgari ücret zammı bugün belli oluyor

2019 asgari ücret zammı için kritik gün geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2019'da uygulanacak asgari ücreti belirlemek üzere son toplantısını bugün saat 10.00'da başlattı.

Asgari ücret saat 10.00'da belli oluyor

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, son toplantısını bugün yapıyor. Toplantıda, 2019'da uygulanacak asgari ücretin belirlenmesi bekleniyor.

TÜİK'in asgari ücret teklifi belli oldu

ASGARİ Ücret Tespit Komisyonu, 2019 yılı asgari ücret tespiti için taraflarla toplantılarına devam ediyor.

AKP Kocaeli’de temayül sona erdi

AKP’de aday adayları başvuru süresinin sona ermesinin ardından temayül yoklaması gerçekleştirildi. Temayül yoklamasının komisyon başkanlığını Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptı.

Bedelli askerlikte kritik gün bu gün!

Plan ve Bütçe Komisyonunda, bedelli askerlik uygulamasına ilişkin düzenlemenin de yer aldığı kanun teklifi görüşülecek.

Müjde ! Teklif kabul edildi, O borçların %60 ı siliniyor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, ödemelerin yüzde 60 oranında azaltan düzenlemenin de bulunduğu kanun teklifini kabul etti.

Sürekli işçi kadrosuna geçiş sınavı yapıldı

Karamürsel Devlet Hastanesi sürekli işçi kadrosuna geçiş ile ilgili komisyonca kabul edilen adayların sözlü sınavı 14.03.2018 Çarşamba günü hastane toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Günahlarını CHP'ye Mal Edemezler

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli teşkilatları bu haberi sorgulamalı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP'li İmar Komisyonu Üyesi Orhan Tanış, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Saadet Partisi İlçe Başkanından basın açıklaması

Çok değerli Karamürsel Halkımız. Milli Görüş misyonundan gelen partimiz geçmiş dönemlerde Karamürsel imizde yerel yönetimde en güzel hizmetleri

Memur ve Emekliye Yapılacak Zam Tarihi Belli Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, toplu sözleşme görüşmelerinde komisyonun çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, 14 Ağustos'ta tekliflerini sunacaklarını açıkladı

Trafik Komisyonu Göreve

Balık Adası, Asfalt çalışması ve gündüz yapılan sulama çalışmaları nedeniyle trafikteki felç devam ediyor.

'Temiz kâğıdı' alana işe iade kapısı açılıyor

FETÖ operasyonları kapsamında bugüne kadar 97 bin kişi kamudan ihraç edilirken, gözler "temiz kâğıdı" için tek merci olacak OHAL Komisyonu'na çevrildi.

AK Parti'den erken seçim açıklaması!

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, yakında erken seçim olacağı kanaatinde olmadığını söyledi.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren gelişme!

Zorunlu Bireysel Emeklilik, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

Sözleşmeli Öğretmenlik Geliyor ! 3+2 Yıl Olarak Belirlendi. Ayrıntılar

Eğitim alanını düzenleyen tasarı komisyonda. Komisyonda kabul edilen önergeyle kalkınmada birinci derece öncelikli yörelerde boş kadrolara sözleşmeli öğretmen istihdam edilecek. Bu öğretmenler, 3 yıl süreyle başka yere atanmayacak.

Yine Faturada, Yolsuz iddiası

Karamürsel Belediyesi, bir fatura yolsuzluğu daha yakalattı. Karamürsel belediyesi olağan meclis toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi komisyon üyesi Ali Kara

Marmara Belediyeler Birliği Komisyon Seçimleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yeniden birlik başkanlığına seçildiği Marmara Belediyeler Birliği (MBB)’nde komisyon seçimleri de yapıldı.

Karamürsel’de Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Yapıldı

Karamürsel’de hayat boyu öğrenme, halk eğitimi planlama ve işbirliği komisyonu toplantısı Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu başkanlığında ilçede bulunan kurum ve kuruluşların yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.