Seçim Çalışmaları Haberleri

Seçim Çalışmaları Haberleri

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

Mesut Çetinkaya polise teslim etti

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mesut Çetinkaya'nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün takibinde olduğu iddia edildi.

İlçe Başkanı Anıl Aksu, artık yeter!

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, Belediye Personellerinin Seçim Çalışmalarında Kullanılmasına Tepki Gösterdi

Taşeron işçiler; Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor

Karamürsel Belediyesi Çalışanları: "Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor"

Çetinkaya Seçim Çalışmalarına Başladı

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya Seçim Çalışmalarına Başladı

Kocaeli CHP Teşkilatından Ahmet Çalık ve ekibine tam destek

Karamürsel’de CHP’nin adayı netleşti. 31 Mart 2023’te gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde partilerin seçim çalışmaları da hızlanıyor. Bu kapsamda CHP Kocaeli’nin Karamürsel Belediyesi Başkan adayı belli oldu.  

CHP'nin seçim çalışmalarında sloganları belirlendi

CHP’nin 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerde ‘Derman belediyeciliği’ ve ‘Martın sonu bahar’ sloganlarını kullanacağı açıklandı.

AK PARTİLİ FEYZİ UTAŞ’A İLGİ BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR

Karamürsel Ak Parti belediye başkan aday, adayı Feyzi Utaş seçim çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor.

Saadet Karamürsel'de teyamül yoklaması yapıldı

Saadet Partisi Karamürsel İlçe teşkilatı Eylül ayı divan toplantısı ve 2019 yerel seçim çalışmalarının ilk adımı olan, başkan aday adaylarının belirleneceği temayül yoklamasını gerçekleştirdi.

Muharrem İnce bugün Kocaeli’de

Yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli’deki seçmenlere seslenecek olan Muharrem İnce bugün ilimize geliyor

Türkşen ile Türkkana’a Karamürsel’de destek sözü

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ali Türkşen seçim çalışmaları kapsamında

Karaürsel Saadet Partisi'nde hummalı çalışma

Karamürsel Saadet Partisi'nde özellikle kadın kolları ilçede çalmadık kapı bırakmadan, seçim çalışmaları için yoğun bir tempoda çalışmalarına başladı.

Saadet Partisi seçim hazırlıkları için Bismillah dedi

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 24 Haziran'da yapılacak seçimler için hiç ara vermeden seçim çalışmaları için Bismillah dedi.

Karamürsel'de 8 Saatlik Elektrik Kesintisi

SEDAŞ Karamürsel'de Birçok mahallede 8 saatlik bir elektrik kesintisinin uygulanacağını duyurdu.

AKP'li Zeki Aygün Karamürsel'de destek istedi

AK Parti Kocaeli 3. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Aygün, seçim çalışmaları kapsamında sabah erken saatlerde Karamürsel ereğli balık halinde balıkçılarla başladığı Karamürsel maratonuna ilçe merkezinde devam etti.Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Recep Demirel ve bir çok partilinin'de eşlik ettiği Aygün ilçemiz esnafını ziyaret edip dilek ve şikayetlerini dinledi.Cuma namazını ilçemizde kılan Aygün Ak parti kadın kollarının yapmış olduğu aşure dağıtımında kazanının başına geçti ve ilçe kadın kolları ve partili bayanlarla halka aşure dağıttı. KARAMÜRSEL'İ SEVİYORUM Karamürsel halkıyla dolu dolu bir gün geçiren Aygün amacımız seçim çalışması için halkın gözünü boyamak değil,gerçekten halkın sorunlarını dinleyerek bu sorunlara çözüm üretmek dedi.Karamürsel'de büyük bir kesim tarafından sevilen Aygün , Karamürsel ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

SANCAKLI'DAN KARAMÜRSEL ÇIKARMASI

Eski milli futbolcu ve Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli MilletVekili Saffet Sancaklı, Karamürsel’de seçim çalışmalarına başladı. Karamürsel'de MHP İlçe başkanı Orhan Kınlınçsoy , Selman Açık , Emre Ateş ve bir çok partilinin karşıladığı sancaklı gördüğü yoğun ilgiden dolayı gayet memnun olduğunu dile getirdi. Karamürsel'de Çamçukur spor-Gebze Beylikbağı spor karşılaşmasına katılan Sancaklı Karamürsel'de yapılan çalışmalardan çok memnun kaldığını söylerken.Gerek ilçe başkanı gerekse belediye meclis üyesi Selman Açıktan Karamürsel ile ilgili seçim çalışmalarında göstermiş oldukları çabanın Kocaeli'ye bir millet vekili daha katmasında çok önemli bir etkisi olacağını dile getirdi.Gerek Karamürsel'in köylerinde gerekse ilçe merkezinde insanların göstermiş olduğu ilginin Türkiye'de MHP'ye ihtiyaç duyulduğunun en büyük kanıtıdır dedi.Karamürsel'den ayrılırken çalışmaların dahada hızlı devam edeceğini söyleyen Sancaklı Karamürsel bizim için büyük önem taşıyan bir ilçedir gerek ben gerekse diğer milletvekili adaylarımız sık sık ilçeye ziyaretinize gelip çalışmalara katılacağız dedi.

Fatma Kaplan Hürriyet; Oy kullanırken lütfen çocuklarınızın geleceğini düşünerek kullanın

Fatma Kaplan Hürriyet; Oy kullanırken lütfen çocuklarınızın geleceğini düşünerek kullanın CHP Milletvekili adayı Fatma kaplan Hürriyet Karamürsel’de Okul Aile Birlikleri ve Esnaf bayanlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. CHP 1. sıra Milletvekili adayı Fatma Kaplan Hürriyet seçim çalışmaları kapsamında Karamürsel Aşkın Cafe’de Okul Aile Birlikleri ve esnaf bayanlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi

MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ İlçemizi Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ 7 Haziran seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ağdağ önceki gün seçim çalışmaları kapsamında ilçemize konuk oldu. Karamürsel’de Cuma pazarını gezen Ağdağ’a İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selim Çakır ve İlçe SKM Başkanı Cait Soslu’da eşlik etti. Pazar esnafıyla görüşmelerde bulunan Ağdağ, pazarcının sorunlarını dinleyerek esnaftan dua ve destek istedi. Ardından ilçe binasında Karamürsel İlçe teşkilatı ve seçmen görevlileri ile toplantı yapan MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ, “7 Haziran’a kadar uyumayıp, MHP’yi iktidar yapacağım. 7 Haziran’dan sonrada verdiğimiz sözleri yerine getirmek için uyumayacağız ” şeklinde konuştu.