Kocaeli CHP Teşkilatından Ahmet Çalık ve ekibine tam destek

Karamürsel'de CHP'nin adayı netleşti. 31 Mart 2023'te gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde partilerin seçim çalışmaları da hızlanıyor. Bu kapsamda CHP Kocaeli'nin Karamürsel Belediyesi Başkan adayı belli oldu.  

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel’de CHP’nin adayı netleşti. 31 Mart 2023’te gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde partilerin seçim çalışmaları da hızlanıyor. Bu kapsamda CHP Kocaeli’nin Karamürsel Belediyesi Başkan adayı belli oldu.  

31 Mart 2023’te gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde partilerin seçim çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. CHP Kocaeli’nin geçtiğimiz dönem Karamürsel Belediyesi Başkan adayı olan ve tekrardan adaylığına kesin gözüyle bakılan Ahmet Çalık’ın Karamürsel'e aday olacağı netleşti.

Bu kapsamda CHP il yönetimi de Ahmet Çalık’a ziyarette bulundu. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir araya gelen Kocaeli yönetimi önce Karabali ve Merkez Camiinde cenaze namazı sonrası, Karamürsel İlçe teşkilatında bir araya gelerek önümüzdeki seçim sürecinde Ahmet Çalık ve Karamürsel İlçe teşkilatına tam desteklerinin olacağını dile getirdiler. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN