Mesut Çetinkaya polise teslim etti

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mesut Çetinkaya'nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün takibinde olduğu iddia edildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mesut Çetinkaya'nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün takibinde olduğu iddia edildi. İddiaya göre, her adımı izlenen Çetinkaya'nın fotoğrafları çekilerek notlar alınıyor ve örgüt ile ilişkili kişilerle paylaşılıyordu.

Olay, Karamürsel İlçesi'nde yaşandı ve örgüt üyesi olduğu iddia edilen Erkan Y.'nin Çetinkaya'yı takip ettiği ortaya çıktı. Erkan Y., önceki gün Çetinkaya'nın seçim çalışmalarını izlerken fark edildi ve polis ekiplerine teslim edildi. Yapılan incelemede, Erkan Y.'nin Çetinkaya'nın fotoğraflarını ve aldığı notları başka kişilere ilettiği belirlendi. Ayrıca, çekilen fotoğrafların gruplara gönderildiği ve Mesut Çetinkaya için övgü dolu ifadeler kullanıldığı ortaya çıktı.

Erkan Y.'nin, Çetinkaya'nın konuşmasını kaydedip başka kişilere gönderdiği ve onlara "Yapmamı istediğiniz bir şey var mı?" diye sorduğu sırada yakalandığı öğrenildi. Bu olay, seçim sürecinde yaşanan çeşitli gerginliklerin ve takibin bir örneği olarak dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Kadir | 18 Şubat 2024 14:34

    Vah vah vah daha ne palavralar uyduracaksınız bakalım ama artık milleti yemiyor bak sen fetö'cü takip etmiş

  • Serdar YILMAZ | 16 Şubat 2024 03:26

    Tühh yaaa. Bende inandım şimdi bak. :) napcaz beeaaa. Bunca senedir şu mağdur edebiyatına inananlara şaşırıyorum. Yok bilmem kimler tarafından takip ediliyormuş yok bilmem ne filan fındık fıstık. :) :D

  • Hasret | 15 Şubat 2024 19:23

    Hiç inandırıcı gelmedi doğrusu. Mesut'un adaylığının ilçede hoşnutsuzluk yaratması ve kazanma şansının düşük olduğunu fark eden Büyük İsmail'in taktikleri Küçük İsmail Mesut'ta tutar mı?

BUNLARA DA BAKIN