Aday Tanıtım Toplantısı Haberleri

Aday Tanıtım Toplantısı Haberleri

CHP'li adaylar kendilerini Ankara'da tanıttı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yaklaşırken, CHP Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Mesut Çetinkaya polise teslim etti

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mesut Çetinkaya'nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün takibinde olduğu iddia edildi.

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Ahmet Çalık'tan davet

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık proje ve belediye meclis üyeleri aday tanıtım toplantısına bütün halkımızı davet etti.

Ak Parti'de bugün Gebze ve Karamürsel’de aday tanıtımı yapılacak

Karamürsel'de saat 14:00'da İsmail Yıldırım'ın aday tanıtım toplantısına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın ve partililerinde katılacağı

Ahmet Çalık'tan davet

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık 19 Ocak 2019 (Cumartesi) günü Karamürsel Belediye Kültür Merkezin'de düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına

Büyükakın ve Utaş kongre merkezinde

AK Parti'den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilecek olan Tahir Büyükakın, aday tanıtım toplantısı için İstanbul'a gitti, Büyükakın sonrası Karamürsel için ismi geçen Feyzi Utaş'ta Büyükakın'ı yalnız bırakmadı.

AK Parti, beyanname tarihini öne çekti

AK Parti’nin 25 Mayıs’ta açıklayacağı seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısı bir gün öne çekildi.