Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, 'Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz.'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugün, 1 Mart Vapur Faciası şehitleri için düzenlenen törene katıldıktan sonra, Çalık ve ekibi, CHP Kadın Kolları'nın geleneksel hale getirdiği helva ikramı programına katıldı.

İlçe genelinde umre ziyaretinden dönen birçok kişiyi ziyaret eden Çalık, günün sonunda Tepeköy Mahallesi'nde hemşerileriyle buluştu. Akşam programında Çalık'a eşlik eden CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı da yer aldı.

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz." şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hikmet | 02 Mart 2024 08:36

    Karamürsel Belediye Başkanlığı Görevi AHMET ÇALIK’ın olacak İnşallah. Karamürsel’in değişim olmasına ve sorunlarının çözülmesine ihtiyacı var. Ahmet Çalık projeleri ile gümbür gümbür geliyor. KAZANAN AHMET ÇALIK OLACAK, KAZANAN KARAMÜRSEL OLACAK.

BUNLARA DA BAKIN