Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, meclis üyesi Ahmet Çakmak ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor. Son olarak geçtiğimiz gün, 4 Temmuz Mahallesi'nde Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde emeklilerle karşılaşan Çalık ve ekibi uzun bir süre birçok emeklinin derdini dinledi.

Çalık, "Karamürsel'de 1 Nisan sabahından sonra belediye başkanlığı makamında ilçemizin çınarları olan emeklilerimiz için hazırladığımız projelerin öncelikli olduğunu belirtti ve bilgi verdi. Son 20 yılda ilçe genelinde birçok şeyin görmezden gelindiği gibi, emeklilerimiz de ihmal edildi. Ancak, benim belediye başkanlığım döneminde ilçemizin çınarları olan emeklilerimiz asla göz ardı edilmeyecek. Bana olan güveninizi ve inancınızı biliyorum. İnşallah seçim sonrası siz değerli büyüklerimiz için belediye olarak elimizden geleni yapacak ve sizi asla ihmal etmeyeceğiz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Erdal | 06 Mart 2024 19:55

    Bu siyasetçiler secilene kadar milletin önünde egiliyorlar seçildikten sonra önünde egiyorlar...

BUNLARA DA BAKIN