Ihmal Haberleri

Ihmal Haberleri

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Büyük acının üzerinden 66 yıl geçti

Türkiye'nin denizcilik tarihine kara bir leke olarak kazınan 1 Mart 1958 tarihinde yaşanan Üsküdar Faciası, hâlâ hafızalarda canlılığını koruyor.

Altınova tersaneler bölgesinde korkunç ihmaller

Altınova Tersanelerinde Çalışanlardan Çarpıcı İddialar: Çevre ve Emeklilik Mağduriyetleri

Genç kız çocuğu ihmal yüzünden ölümden döndü!

Karamürsel'de yaşanan olayda ihmal yüzünden bir kız çocuğu büyük bir tehlike atlattı. İşte yaşananlar

Ekrem Can'ın vefatında medical park skandalı!

Karamürsel'in hayırsever iş insanı, Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can'ın vefatı gerek bölgemizde, gerekse ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, vefatı sürecinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'nin ihmal iddiaları bu kadarına da pes dedirtti.

Belediyenin ihmali yüzünden ayağı kırıldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Feneryolu caddesi pehlivan sofrası yanında faaliyet gösteren plajda yaşanan olayda 15 yaşındaki Hasan Çoban yaralandı.

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Mahallenin elektrik trafosu patladı

Öğle saatlerin de 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafosu, bilinmeyen nedenle alev almaya başladı.

SEDAŞ'ın Taşerön işçisi feci şekilde yaşamını kaybetti

Karamürsel SEDAŞ çalışanı Ali Demir çalıştığı sırada geçirdiği kaza sonrası feci şekilde yaşamını kaybetti.

OTOBÜSLER TIKLIM, TIKLIM

Karamürselli müzisyen yetkililere çektiği fotoğraf ile seslendi. Araba tıklım, tıklım ama korona yok?

Baraj bitti ama 2 yıl sonra açılacak! Bu nasıl bir proje?

Karamürsel'de 4 yıl önce başlayan ve geçtiğimiz gün yapımı tamamlanan, İhsaniye barajı 2 yıl sonra açılacak! Sebebi ise bu kadarına pes dedirten cinsten...

Tersane işçisi Emrah genç yaşta ihmal yüzündenmi öldü

Karamürselli Emre Aydın genç yaşta çalıştığı Hatsan Tersanesi'nde geçirdiği kaza nedeni ile feci bir şekilde yaşamını kaybetti.

Ameliyat Sonrası Bebeğini Kaybetti ! 5 Doktorla Davalık !

2016 yılında 9 aylık down sendromlu kız bebeğini bağırsak ameliyatı sonrası kaybeden anne Deniz Mudanyalı, olayda ihmali olduğunu öne sürdüğü İstanbul'da görev yapan 4, Yalova'da da 1 doktor hakkında hukuk mücadelesi başlattı.

Büyük ihmal az daha, can alıyordu!

Üst geçidin üzerine alelade reklam yapmak için kurulan sistem az daha can alıyordu.

Karamürsel'de çocuk istismarı ve ihmali eğitimi

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde görevli personele Sosyal Hizmet Uzmanı Ergin Damat tarafından Çocuk İhmali ve İstismarı konulu eğitim verildi.

Işit'e büyük operasyon

Ankara'daki canlı bomba saldırısının ardından Kocaeli'de yapılanması olduğu bilinen IŞİD'e operasyon yapıldı. Gebze'de 5 kişi sabah namazında gözaltına alındı Ankara'da meydana gelen 2 canlı bomba saldırısı sonrasında emniyet harekete geçti. Başkentte yaklaşık 100 yurttaşın hayatını kaybetmesine sebep olan katliamla ilgili istihbarat eksikliği ve ihmal ile suçlanan emniyet teşkilatında birçok ilde IŞİD