Genç kız çocuğu ihmal yüzünden ölümden döndü!

Karamürsel'de yaşanan olayda ihmal yüzünden bir kız çocuğu büyük bir tehlike atlattı. İşte yaşananlar

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel'de yaşanan olayda ihmal yüzünden bir kız çocuğu büyük bir tehlike atlattı. İşte yaşananlar "Karamürsel Belediyesi çalışanlarının yağmur sularını kanalizasyon şebekesine çeken demir parmaklıkları kapatmaması sonucu işe giderken çukura düşüp yaralandım. Karamürsel Hastanesi diş polikliniğinden oluklu güzergahına giden yola çıkan rampanın başında bulunan mazgallardan biri kırılmış ve içine çökmüş pazartesi gününden beri o bölgede çalışanlar tarafından bir takım çalışmalar yürütülüyordu. Mazgallardan biri kırılmış fakat çalışanlar bırakın boşluğu kapatmayı önlem amaçlı etrafını bile çevirmemişler.

Sabahın 7.10 unda Yalakdere minibüsüne binip okula gitmek için yine o güzergahtan geçerken karanlıkta boşluğun olduğu çukurun içine düştüm. Bacağım ve dizimde çarpmanın etkisiyle morluk ve şişlikler ellerimde soyulma ve parmağımda doku zedelenmesi oluştu. Yetmez gibi üstüm başım çamur içinde kalıp o şekilde okula gitmek zorunda kaldım.

Sokak lambasının bile yanmak için can çekiştiği yerde üstüne çukura düşmemle birlikte yaşadığım korkuyu tarif edemem. Evet birilerinin işini olması gerektiği gibi yapmamasının bedelini ben ödedim bu sabah. Bakalım yarın sabah mazgalı olmayan boşluğa kim düşecek hatta belli mi olur belki bu aksam havanın kararmasıyla birlikte birinin daha canı yanabilir. 

Sözde huzurun başkenti olarak isimlendirdikleri ilçede hayatımdaki "huzur" dolu bir güne sayelerinde başlamış bulunmaktayım. Neyse ki kafamı filan yere vurup hastanelik olmadığım için şanslıyım deyip bir sonraki belediyenin kapatmayı unuttuğu çukurlardan birine düşeceğim güne kadar susuyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN