Altınova müftüğü çalışanı tutuklandı!

Karamürsel Tv. özel haberi. Gazetemize gelen çok sayıda şikayet sonrası ortaya çıkan cinsel istismar olayı bu kadarına pes dedirtti. Altınova Müftülüğü'nde üst düzey bir yönetici olarak çalışan Abdullah K (60)

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Tv. özel haberi. Gazetemize gelen çok sayıda şikayet sonrası ortaya çıkan cinsel istismar olayı bu kadarına pes dedirtti. Altınova Müftülüğü'nde üst düzey bir yönetici olarak çalışan Abdullah K (60) isimli kişi en büyüğü 14 yaşında olan bir çok çocuğa çeşitli şekillerde cinsel istismarda bulunduğu iddiları ile gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZA EVİNE ATILDI

Gazetemize ulaşan aileler, bu konu gündeme gelirse bir çok kişi daha şikayetçi olacaktır. Gazetemize ulaşan mağdur aileler bir kaç kişi şikâyetçi oldu, bu iğrenç olayların üzeri kapatılmaya çalışılıyor. İnanın bizim mücadelemizi gören bir çok kişi şikayetçi olacaktır diyerek, mağdur ailelere seslendi. Yapılan şikayetler sonrası Altınova Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin gözaltına aldığı Abdullah K (60) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildiği bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • vatandaş | 26 Aralık 2023 10:04

    ibreti alm için bu adamı meydan da çıplak ıslata ıslata döveceksin , inşallah içerde yaşatmazlar ŞEREFSİZİ

BUNLARA DA BAKIN