Emekliler Haberleri

Emekliler Haberleri

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Karamürsel Halkbank yüzlerce müşteriyi kaybetmeyi göze aldı

Ülke genelinde bir çok Halkbankası emeklilere ve kamu çalışanlarına ödediği maaş promosyonlarını güncelleyerek özel bankaları geride bırakırken çok uzun yıllardır maaşlarını, Karamürsel Halk Bankası'ndan alan yüzlerce eğitimci

Emekliye ve memura çifte zam geldi! 2020 maaşları ne kadar oldu?

Aralık enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte SSK ve Bağ- Kur emeklileri yüzde 6.50 zam alırken, memur ve memur emeklileri de yüzde 4 toplu sözleşme zamlarına ilaveten yüzde 1.50 enflasyon farkı alacak.

Son Dakika - Emekli ve memur zammı belli oldu

Emekli maaşları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Devlet memurları, sözleşmeliler ve memur emeklilerinin gözü bugün açıklanan haziran ayı enflasyon rakamları ile belli oldu.

Emeklilere çifte müjde !

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor 2019? Emeklilerin banka promosyonu ne kadar olacak?.

Emeklilere Zam Haberi, Ocak'ta Ek Ödemeler Artıyor !

Ayrıca memur emeklileri için enflasyon farkı da kesinleşti. 5 aylık enflasyona göre fark yüzde 7.14 olacak.

Emeklilere büyük müjde! Bu haber çok önemli okuyun ve paylaşın!

Tüketici Mahkemesi, bankaların, alacakları nedeniyle emeklilerin maaşından yaptıkları kesintinin hukuka aykırı olduğuna hükmetti. Mahkeme, yapılan kesintinin iadesine ilişkin hakem heyeti kararını onarken yargılama giderlerini de bankanın üzerine bıraktı.

İşte memur ve emeklilerin yeni maaşları

Maliye Bakanlığı, enflasyon farkıyla birlikte en düşük memur maaşının 3 bin 133 liraya, en düşük memur emekli aylığının ise 2 bin 149 liraya yükseldiğini açıkladı.

Emekliye ödemeler başladı.

İkramiyeler… Emekli Sandığına bağlı emekliler bugün maaşlarını aldı

Hükümetten memura yeni zam teklifi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, hükümetin memur ve memur emeklilerine yapılacak zamla ilgili son teklifi açıkladı

Akıllardaki Soru : Emekli ve memurlar bayramda ne kadar ikramiye alacak?

Memurlar ve emekliler bayramda alacakları ikramiyeyi merakla bekliyor. Ağustos ayında yapılacak olan görüşmeler öncesinde Memur- Sen ikramiye talebi sundu.

Emekli ve Memura temmuzda çifte zam müjdesi

Memurlara ve memur emeklilerine önümüzdeki ay çifte zam yapılacak.Tahminlere göre zam oranı yüzde 4 + 3.48 (enflasyon farkı) olacak. En düşük memur emeklisi maaşı bin 785 lirayı bulacak.

Emeklilere Toki Müjdesi

Bu yıl 65 bin sosyal konut inşa edecek olan TOKİ, bunun 15 binini emekliye ayıracak. Emekliler evleri, ‘İkinci Bahar’ kampanyalarıyla, Anadolu kentlerinde 250 liradan, büyükşehirlerde 300 liradan başlayan taksitlerle alabilecek...

Emekliye çifte ödeme!!!

Emekli olduktan sonra çalışmaya devam eden emeklilerin ikinci kez tazminat alabiliyor

Emeklilere zam müjdesi! Yüzde 5'in Üstünde

Memurların ve memur emeklilerinin zam oranları belli oluyor.

Emeklilerin Promosyon Uygulamasında Zam Yarışı

11.5 milyon emekliden 8.3 milyonu promosyonu cebine koyarken, bankalar zam düğmesine bastı.

Emekliye Ucuza Tatil Fırsatı Kapıda

Emeklilere müjde üstüne müjde geliyor. Mart ayında başlayan promosyondan sonra 1 milyon emekliye her şey dahil ucuz tatil de geliyor

408 bin emeklinin beklediği düzenleme Meclis’te kabul edildi

Kamuda 30 yıldan fazla çalıştıktan sonra emekli olanlara ek ikramiye verilmesini öngören düzenleme Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Emekliye 10 bin lira ek ikramiye

Yılbaşından önce yasalaşması beklenen düzenleme ile 30 yıldan fazla çalışan memur emeklileri çalıştığı her yıl için ek ikramiye alabilecek

Emeklilik bekleyen 7.2 milyon kişiye kötü haber

Prim gün sayısını doldurduğu halde yaş beklediği için emekli maaşı bağlanmayan milyonlarca kişinin merakla beklediği 'erken emeklilik' mümkün mü sorusuna yanıt geldi.

Emekliye müjde, mutlaka okuyun

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere verilecek banka promosyonuna ilişkin, "Emeklimizin kazanımı anlamında en ideal çözümü

SGK'dan emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilik, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan kişilerin aylıklarında oluşan fark tutarlarını yarından itibaren

Bayram Zammı Müjdesi

Memurlar ve emekliler bayramda ne kadar zam alacak sorusu cevap buldu. Memur ve emekliler Ramazan Bayramı'nda zamlı maaş hediyesi alacak.

Emeklilere Ektra Zam Müjdesi

Yeni çıkan yasayla birlikte emeklilere ekstra zam imkanı sağlandı.

Yaşa Takılan Emeklilere Kötü Haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu: - "(Emeklilikte yaşa takılanların beklentisi)

Müjde! Çalışan Emekliye Maaş Kesintisi Olmayacak

Meclis’te kabul edilen torba yasa ile çalışan emeklilerin maaşından kesilen yüzde 10’luk düzenleme kaldırıldı.

Asgari Ücrete Zam Tarihi Belli Oldu İşte Davutoğlu'nun verdiği tarih

İşte Davutoğlu'nun verdiği tarih Başbakan Davutoğlu'nun açıklamalarına göre asgari ücret Ocak ayında 1.300 TL olacak. GSS prim borçları silinecek. Emeklilere ise her ay 100'er TL olmak üzere toplamda1200 lira verilecek.

Bağ-Kur'lunun borcu sıfırlanıyor

Toplumun her kesiminden milyonlаrcа kişinin beklediği iş güvenliği tasarısı Meclis'ten geçti. Paket, çalışanların ve emeklilerin yüzünü güldürecek. Getirilen düzenlemelerden birisi, prim bоrcunu yapılandırmayan 1. 3 milyоn Bağ-Kur'luyu ilgilendiriyor. 12 ay ve daha fazla süreye ilişkin borcu olan Bağ-Kur'lulara dondurma imkаnı geldi. Bu kişilеrin borcu silinecek, bu dönemdeki hizmet süresi askıya alınacak. İhtiyaç duyulduğunda bu süre cаnlаndırılаbilecek. Bоrçlu Bağ-Kur'lular ve ailеlеri sağlıktan yararlanmaya bаşlаyаcаk, prim günü yeten emekli оlabilecek .