Özveri Haberleri

Özveri Haberleri

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

Karamürsel'de Baba ve Çocuk Etkinliği: Babalar Çocuklarıyla Keyifli Anlar Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

Çalık, partililer ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, yerel seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunmak için bugün parti örgütü ile bir araya geldi.

Bilgütay Bağdat ADD Başkanı seçildi

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği başkanlığı görevini 12 yıldır büyük bir özveri ve başarılar ile sürdüren Münteha Purut yapılan seçim ile Karamürsel'in sevilen simalarından Bilgütay Bağdatlı'nın seçilmesi ile bayrağı devretti.

Karamürsel'in yiğitleri için şimdi birlik olma zamanı

Karamürsel Gençlik Sporun başında yıllardır büyük bir özveri ve emek ile görev yapan, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Turgut Taşçı ile ekibi yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Karamürsel Kızılay Türkiye üçüncüsü oldu

Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından ülke genelinde yapılan, ‘Genel Performans Sıralaması Temsilcilik Kategorisi’ değerlendirmesinde Türk Kızılay Karamürsel Şubesi, özverili çalışmaları ve gayretleri ile 306 temsilciliğin arasından Türkiye 3’ncüsü ödülüne layık görüldü.

Deniz sezonu resmen kapandı!

KOSKEM sezonu kayıpsız kapattı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri, yaptıkları özverili çalışma neticesinde 2020 yaz sezonunu kayıpsız kapattı.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu deprem şehitlerini unutmadı

Karamürsel'de göreve geldiği günden bu yana büyük bir özveri ile ilçe halkının yanında olan ilçe kaymakamı Ahmet Narinoğlu deprem şehitlerini unutmadı ve bir mesaj yayımladı.