Enkaz Haberleri

Enkaz Haberleri

Karamürsel'de okuyan astsubay öğrencisi Buğra Türkkan depremde yaşamını yitirdi

Karamürsel'de astsubay öğrencisi olan ve yarıyıl tatili için Maraş'a giden Buğra Türkkan depremde enkaz altında kalarak yaşamını kaybetti

İstanbul’da beklenen deprem Karamürsel’i vuracak

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul'da beklenen 7 büyüklüğündeki depremin karşı kıyıda Yalova, Karamürsel, Mudanya, Bandırma ve Lapseki’de de etkili olacağını söyledi. 

Karamürsel'de 18 Yıldır yatağa mahkum

Karamürsel İlçesi'nde 17 Ağustos 1999 depreminde yıkılan evlerinin enkazında kalan 44 yaşındaki Şükran Salas, omuriliğinin zedelenmesi nedeniyle 18 yıldır yatağa mahkum yaşıyor.

Karamürsel'de 1 Ev ile 1 Ahır ve 1 Samanlık Yandı, 3 Hayvan Telef Oldu

Karamürsel'de 1 Ev ile 1 Ahır ve 1 Samanlık Yandı, 3 Hayvan Telef Oldu Karamürsel Akpınar Mahallesinde meydana gelen yangında 1 ev, 1 ahır ve 1 samanlık kül oldu. 3 büyükbaş hayvan telef oldu. Karamürsel’e bağlı Akpınar mahallesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mehmet Çiloğlu’na ait olan 1 ev çıkan yangında kül oldu. Evle birlikte 1 ahır ve 1 samanlıkta küle dönerken ahırda bulunan 3 büyükbaş hayvan telef oldu. Çıkan yangında, evle birlikte eşyalarda küle dönerken kurtarılamayan hayvanlar da telef oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel İtfaiye Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken geriye enkaz yığını kaldı.