Etkisi Haberleri

Etkisi Haberleri

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Etkili Oldu

Karamürsel'de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Özellikle Fulacık, Tahtalı, Başkiraz ve Kadriye mahallelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 15 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Meteoroloji uyardı üç gün yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı yeni hava tahmin raporuna göre, Kocaeli'de 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek.

Karamürsel'de insan kafatası ve kemikleri bulundu

Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bağ yolundan dönen vatandaşlar, yağışların etkisiyle toprağın aşındığı yol kenarındaki eğimli arazide insan kemikleri olduğunu fark etti.

Bu acıya yürek dayanmaz! Bir evladı ceza evine, bir evladı toprağa!

Bu acıya yürek dayanmaz. Dün sabah saatlerinde Karamürsel'de yaşanan korkunç olay sonrası bu gün Karamürsel Merkez Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Murat Can Torun, toprağa verilirken uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen ve abisini öldüren Emre Torun ise Ceza evine gönderildi.

Yine Met yine cinayet! Öz abisini bıçakla uyurken öldürdü!

Son zamanlarda ülke genelinde hızla yayılan ve bir türlü önüne geçilemeyen "MET" metamfetamin yine bir aileyi paramparça etti. Kocaeli Karamürsel'de yaşanan cinayet sonrası ortaya atılan iddialar "metamfetamin" isimli uyuşturucunun ne büyük bir tehlike olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Öz abisini uyurken odasına girip öldüren Emre Torun (29)nin uyuşturucu madde "metamfetamin" etkisinde olduğu iddia edildi.

Dikkat önce yağmur, sonra kar geliyor

Bölgemiz yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor.  

ALTINOVADA YANGIN KORKUTTU!

Altınova’da çıkan yangın rüzgarın etkisi ile büyüyerek devam etti.

Meteoroloji uyardı: Kar geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre çarşamba gününden itibaren Marmara bölgesi de dahil olmak üzere yurdun büyük bölümünde kar yağışı yeniden etkisini hissettirecek.

Karamürsel Belediyesi havuzu kapattı

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Korona salgınının yükseliş döneminde tedbirlerimizi arttırarak yeni önlemler almaya devam ediyoruz.

Meteoroloji uyardı! Kocaeli geneli dikkat, FIRTINA geliyor!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı: Fırtına geliyor. Hızı 70 kilometre/saati bulacak olan rüzgar bugün gece itibariyle başlayacak ve yarın etkisini artırarak devam edecek.

Ereğli’de VİRÜS ŞOKU..!

Kocaeli’nin tanınmış gazetecilerinden olan ve İsmail Yıldırım’a yakınlı ile bilinen “Ses Kocaeli” gazetesi tarafından gündeme getirilen haber ilçede adeta deprem etkisi yarattı.

Belediyelere su faturalarını erteleme yetkisi verildi

Belediyelere su faturalarını erteleme yetkisi Meclis'te yapılan düzenlemeyle, belediyelere su faturalarını 3 ay erteleme yetkisi verildi.

Meteoroloji tarih verdi! Lapa lapa kar yağacak

Yurtta soğuk havalar etkisini arttırırken kar haberleri de gelmeye başladı. Kocaeli genelinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışlarının ardından Kocaeli'de yaşayan vatandaşlar

Kuvvetli lodosta Sedaş'tan kesintisiz mücadele!

Bölgemizi etkisi altına alan şiddetli lodos ile mücadele eden SEDAŞ ekipleri, fırtınanın şebekeye verdiği zararları ortadan kaldırmak ve her noktada enerjinin var olması için görev başında.

BETON YOLDA 2 SERVİS ARACI KAZA YAPTI 3 KİŞİ YARALANDI

Karamürsel D-130 Karayolu betonyol mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 servis aracı yağmurun etkisi ile kayganlaşan yolda duramayarak kaza yaptı. Kazada servis araçlarında bulunan 3 işçi yaralandı.

Beton Yol Kabusu Devam Ediyor

Karamürsel’de beton yolun bulunduğu D-130 karayolu mevkiinde yağmurun etkisiyle yolda kayan tır karşı şeride geçti. Kazada tırda bulunan 1 kişi hafif şekilde yaralandı. Başka bir kazaya sebebiyet verilmemesi için karayolunda hemen önlem alındı.

25 Şubat Pazartesi Yarın okullar tatil mi?

Kocaeli'de okullar tatil mi? 25 şubat pazartesi Kocaeli'de okullar tatil mi? Kar, tüm yurdu etkisi altına almaya başladı.

Karamürsel'e lapa lapa kar yağdı

Karamürsel ilçesinin yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı aralıklarla devam ederek ilçenin bir bölümünü bem beyaz

Fırtına ağaçları söktü, Aman dikkat! Meteoroloji uyardı!

Marmara uçuyor ! Bursa'da etkisini artıran fırtına, bazı reklam panoları ve çatıların uçmasına, ağaçların dallarının kırılmasına, elektrik tellerinin kopmasına yol açtı.

Fırtına geliyor... Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yapılan açıklamada, kar ve soğuk hava etkisi altındaki Türkiye, bu akşamdan itibaren ılık ve sağanak yağışlı havanın etkisine giriyor.

Zam ve artışlar maaşlara nasıl yansıyacak?

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret 2 bin 20 TL olarak açıklandı. Asgari ücretin yüzde 26'lık artışı iş hayatında ücretlerin tamamında dengelerin değişeceğini gösteriyor.

Meteoroloji uyardı! Yağmur, Fırtına, KAR !

Balkanlar'dan giriş yapan kar Trakya'yı etkisi altına aldı. Kocaeli'de sağanak ve rüzgar etkili oluyor. Meteoroloji tüm yurdu uyardı.

Son dakika! Bursa’da deprem korkuttu! Vatandaşlar Paylaştı

Bursa'da saat 09:45'te deprem oldu. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.0 olarak açıkladı. Deprem anını yaşayanlar sosyal medya hesaplarından depremin etkisinin 'korkutan' düzeyde olduğunu yazdı.

Kocaeli için Kar, yağmur, fırtına! Meteoroloji’den son açıklama…

Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına giriyor. Kısa süreliğine Kocaeli'de dahil yurdun kuzeybatı kesimlerinde kar görüleceği tahmine ediliyor. Kara kış ise aralık ayının son haftasında geliyor.

İSU uyardı! Sizin de başınıza gelebilir

Kocaeli'nin yüksek kesimleri kar yağışı ve soğuk havanın etkisi altına girdi. Buna bağlı olarak donma tehlikesi olan sayaçlar için İSU vatandaşı uyardı.

Silahla belediyeyi bastı! Çok sayıda polis sevk edildi

Elinde silah olduğu öğrenilen bir kişi Körfez Belediyesi’ni bastı. Şahsı etkisiz hale getirmek için çok sayıda polis ekibi sevk edildi

Kocaeli geneli dikkat!

Kocaeli geneli yarından itibaren, Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine girecek ve hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak .

Depremin etkisi bu sistemle yüzde 50 azalacak!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim görevlilerince, uygulanacağı binalarda depremin etkisini yüzde 50 oranında