Farabi Haberleri

Farabi Haberleri

BU gülen gözler için lütfen paylaşın umut olun

Kocaeli’de ikamet eden ve lösemi hastası olan 12 yaşındaki Reyhan Sümertaş’ın kök hücre tedavisi olabilmesi için donör aranıyor. Süre kısıtlı, vereceğiniz kanla ona umut olabilirsiniz.

4 yaşındaki çocuğa şarbon tanısı koyuldu!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen Çağrı P. (4) isimli bir çocuğa deri şarbonu tanısı koyuldu. Tahlil sonuçlarının 10 gün sonra çıkacağı öğrenildi.

KARAMÜRSEL'E 1 UZMAN 4 PRATİSYEN ATANDI

KARAMÜRSEL'E 1 UZMAN 4 PRATİSYEN Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamalarda Gölcük Devlet Hastanesine 5 pratisyen, Dilovası Devlet Hastanesi’ne 3 pratisyen, Körfez Devlet Hastanesine 5 pratisyen, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine 5 pratisyen, Karamürsel Devlet Hastanesi 4 pratisyen, 1 Uzman hekim, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne 5 pratisyen, Gebze Fatih Hastanesine 10 pratisyen, Kocaeli Devlet hastanesine 8 pratisyen, 1 uzman hekim, SEKA Devlet Hastanesi’ne 10 pratisyen, Kandıra Devlet Hastanesine 5 pratisyen, 1 uzman hekim atandı.

İlimizde Domuz Gribi 1 Can Aldı 2 Kişide Tedavi Altında

İlimizde ’Domuz gribi’ olarak bilinen H1N1 virüsü kaptığı belirtilen 53 yaşındaki Güler Akbaş adlı kadın öldü. Darıca Farabi Hastanesi ile Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde de iki hastanın tedavisine devam ediliyor.