Fes Haberleri

Fes Haberleri

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı

Karamürsel'de Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı: Yerel Sanata Yeni Bir Nefes

Karamürsel'de Berber Fiyatlarına Zam Yapıldı: İşte Yeni Fiyatlar!

Karamürsel'de faaliyet gösteren berberler, artan maliyetlere bağlı olarak fiyatlarını güncelledi. İşte berberlerin yeni fiyat tarifesi:

Antik Köfte Kafe & Restoran Karamürsel'de açıldı

Karamürsel'de yeni bir sosyal tesis kazandırdı. Uygun fiyat tarifesinin uygulanacağı tesis, vatandaşların yeni lezzet durağı olacak.

Ereğli Balık Festivali'nde ilçe halkı doyasıya eğlendi

Karamürsel ilçesinde av yasağının sona ereceği 1 Eylül öncesi "15. Balık Festivali" düzenlendi. Festivalde, Ereğli Mahallesi'nde 7 bin kişilik uskumru ızgaralarda pişirilerek vatandaşlara ikram edildi. 

Ereğli Balık Festivaline, Soner Sarıkabadayı geliyor

Karamürsel'de festival zamanı. İlçemizde geleneksel hale gelen balık festivali bu yılda

Karamürsel'de festival zamanı

Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu Karamürsel’e geliyor. Karamürsel’in kurtuluşunun yıl dönümünde ünlü sanatçılar Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu konser verecek.

Karamürsel emniyetten nefes kesen operasyon!

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler önceden takibe aldıkları eve yaptıkları operasyonda yüklü miktarda çorapların içine ve çeşitli yerlere saklanmış

Kocaeli genelinde ulaşıma zam!

Kocaeli’de yeni ulaşım tarifesi belli oldu. Kocaeli’de ulaşıma ortalama yüzde 23 oranında zam geldi      

Karamürsel'de festival zamanı

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlamaları için geri sayım başladı. Temmuz ayı itibarı ile başlayacak olan kutlamalar 1-4 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Karamürsel Emniyetten nefes kesen kovalamaca!

Karamürsel'de geçtiğimiz gece polisin dur ihtarına uymayarak kullandığı 16 ATL 695 Plakalı aracını görevli memurların üzerine süren Halil İbrahim A. (44)

19 Mayıs Karamürsel'de kutlanır

Milli Mücadele’nin 103’üncü yılına Karamürsel'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Festivali düzenlenecek.

Karamürsel bir yıldız futbolcu daha çıkardı

Kocaelispor U17 Takımının yetenekli futbolcusu Karamürselli Olcan Gökdemir Kocaelispor ile profesyonel sözleşme imzaladı.

ADD Karamürsel basın açıklaması

ADD Karamürsel Şubesi, Samsun’da Atatürk Anıtı’na yapılan hain saldırıyla ilgili basın açıklamasında bulundu. “Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine,

Sait Mete AK Parti teşkilatına nefes oldu

Seçildiği günden bu yana ilçe genelinde Ak Partiye gönül veren ve bir şekilde küstürülmüş çok sayıda kişiyi yine bir araya getirmek için büyük bir mücadele veren Sait Mete emeklerinin karşılığını aldığını her kese gösterdi.

Nazmi Oğuz Ortaokulu büyük bir başarıya imza attı

Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu nun Büyük Başarısı.. Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu hazırladığı teknoloji projesi ile 2021 TEKNOFEST Festivalinde finale kaldı.

Karamürsel'de balık sezonu muhteşem bir konser ile açılıyor

Karamürsel- Ereğli Hürriyer Caddesi Liman yanında 29 Ağustos pazar günü Balık Festivali düzenlenecek.

Karamürsel'de nefes kesen operasyon!

Aranan şahıs Karamürsel’de yakalandı! Karamürsel ilçesinde, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli tutuklandı.  

Orhan Okulu, SMA Hastası Asya için kupasını satacak    

2,5 Milyon Dolar'lık ilacı alamadığı her gün Asya, nefes alamıyor, bünyesi zayıflıyor. Asya'nın ailesi de diğer SMA hastası aileleri gibi yardım kampanyası başlattı. İnşaat işçisi Bayram Demir ve ev hanımı Güneş Demir, SMA Tip 1 hastası kızları Asya için yardım istiyor.  

Yıldırım Sezer, İsmail Yıldırım’a seslendi! Var mısın ?

Sosyal medyada başlatılan kampanyaya Gölcük Belediyesi de 3.100 fidan ile destek verdi.

Dikkat Karamürsel'de Vapur saatleri değişti

Kocaeli Deniz Ulaşımında Kış Tarifesine Geçildi Kocaeli’de deniz ulaşımı saatlerinde kış tarifesine geçildi.

Karamürsel’de rezillik bu sefer bitiyor!

D-130 Karayolu Karamürsel Merkez’de 2 yıl önce başlayan ve yapımı üstlenen firmanın işi bırakması üzerine Büyükşehir sözleşmeyi feshetmişti.

ABD'den Corona virüs için kan donduran açıklama! En kötüsü daha gelmedi!!!

Son dakika haberlere göre, dünyayı kasıp kavuran corona virüs (covid-19) salgını için kan donduran açıklamalar peş peşe geliyor. İtalya'ya diz çöktüren, Başkanı'nın açıklamaları adeta kan dondurdu. İşte tüm detaylar...

KARAMÜRSEL'DE FUHUŞ ALDI BAŞINI GİTTİ

Karamürsel'de polis uzun süredir ahlak operasyonu yapmıyor. Bu sebeple ilçede fuhuş aldı başını gidiyor. Özellikle sosyal medya siteleri üzerinden pek çok escort pazarlık yapıyor, “mutlu son” ile masaj yaptığını ve hatta fiyat tarifesini bile yayınlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Dal - Çık projesini yapan firmayı fes etti

Karamürsel halkını ve D-130 karayolu üzerinde bulunan esnafı canından bezdiren proje yine durduruldu.

Kocaeli geneli aman dikkat! Kış tarifesine geçildi

Büyükşehir deniz ulaşımı, 9 Eylül’den itibaren kış tarifesine geçti

Karamürsel'de çifte bayram

Karamürsel Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ereğli Balık Festivali’ni, genç sanatçı Irmak Arıcı konseriyle taçlandıracak.

Karamürsel'de Hacı Adayları Dualar ile Uğurlandı

Karamürsel'de hac vazifesini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gidecek olan 65 kişilik kafile dualar ile uğurlandı.

Değirmendere'de festival zamanı

Değirmendere Fındık ve Kültür, Sanat Festivali 28 Temmuz 2019 Pazar günü yapılacak konserlerle gerçekleştirilecek. Ünlü Sanatçı Mehmet Erdem ve Melih Kahveci´nin sahne alacağı festivale Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer

Cuma Ceylan'dan Karamürsel çıkarması

Karamürsel’de bir ilke imza atarak ilçede olmayan bir işletme açan Aysel Akkanat şimdide Profesyonel yaşam koçu oldu.