Genel Müdürlüğü Haberleri

Genel Müdürlüğü Haberleri

Kocaeli ve Çevresinde Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu raporunu yayımladı ve ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Kocaeli Valiliği'nden önemli açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve çevresi için fırtına uyarısında bulundu. Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Marmara Denizi'nde Kargo Gemisi Battı: Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak battığı belirlenen 69 metre uzunluğundaki kargo gemisinin mürettebatını kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Önce yağmur ardından kar geliyor!

Karamürsel'de Yağmur Alarmı! Kar Ne Zaman Yağacak? İşte 5 Günlük Hava Tahmin Raporu!

Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Etkili Oldu

Karamürsel'de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Özellikle Fulacık, Tahtalı, Başkiraz ve Kadriye mahallelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 15 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Dikkat! Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel

Yarına dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yarın Kocaeli'de kuvvetli rüzgar ve zaman zaman Fırtına olacağı tahmin ediliyor.

Kocaeli geneli için dondurucu soğuklar geliyor!

Dondurucu soğuklar geliyor! Kocaeli için kar uyarısı Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarı geldi. Sıcaklıklar bir anda 10-11 derece birden düşecek., Kocaeli, Ankara, Bolu, Bursa için kar alarmı verildi.

Meteoroloji uyardı üç gün yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı yeni hava tahmin raporuna göre, Kocaeli'de 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek.

Meteoroloji Kocaeli geneli için son dakika uyarısı yaptı!

Meteoroloji'den Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli geneli için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Kocaeli Valiliginden çok önemli duyuru!

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Hava sıcaklıkları hissedilir derecede artarak mevsim normalleri üzerine çıkacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

MTA diri fay haritası ile güncel durum paylaşıldı

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) tarafından yayımlanan diri fay haritasıyla birlikte, diri fay hattı üzerinde yer alan ve deprem riski taşıyan İzmit, Gölcük, Karamürsel ve Kaytazdere geneli için acil olarak hangi önlemler alınacak.

Son Dakika Meteoroloji'den Kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıda şu ifadeleri yer verildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerinden sonra Gebze, Karamürsel ve Gölcük civarında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış

Hatalı denetim yapan firma ve sahibi ceza aldı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yasaklama kararları yer aldı. Karamürsel'de 1 firmaya 1 yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verildi.  

Son dakika: Meteoroloji'den flaş uyarı! Fırtına, sel ve su baskını

Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre; ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrederken, Meteoroloji genel müdürlüğü flaş bir uyarıda bulundu.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda şöyle denildi: "Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinde Karamürsel, Gölcük, Altınova genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Dikkat Meteorolojiden SAĞANAK YAĞMUR UYARISI

Dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlı hava için uyardı

Son dakika: Sıcaklık tam 44 derece olacak! Gece yüzde 90'ı aşacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yayınlanan verilere göre; Kocaeli Genelin de 15.00-18.00 saatleri arasında hissedilen hava sıcaklığı 44 derece olacak.

Karamürsel’e 7 yeni içme suyu deposu inşa edilecek

Karamürsel’in kesintisiz, musluktan içme suyu ihtiyacını karşılayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü

Bölgemizde yoğun kar yağışı bekliyor!

Cuma gününden itibaren bölgemizde hava sıcaklıklarının düşeceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü gerçekleşmesi beklenen kar yağışına karşı uyarı yaptı.

Meteoroloji uyardı: Kar geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre çarşamba gününden itibaren Marmara bölgesi de dahil olmak üzere yurdun büyük bölümünde kar yağışı yeniden etkisini hissettirecek.

Meteoroloji'den SON DAKİKA sağanak yağış uyarısı!

Kocaeli geneli için 'sarı kodlu' yağmur uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den son dakika sağanak yağmur uyarısı yaptı.

Kocaeli’ye kar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli’yi kar yağışı için uyardı

Kocaeli genelinde 4 gün yağmur var!

Kocaeli genelinde yarında itibaren 4 gün süre ile yağmur bekleniyor.

Tahmin değişti Kocaeli geneli için önemli uyarı

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, bugün için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapmıştı.

Art arda dolu ve sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yarın sabah saatlerinde Kocaeli ve Yalova genelinde kuvvetli yağış ve dolu beklendiği uyarısı yapıldı.

Bir daha açık cezaevi izinleri uzatıldı!

Corona virüs salgın süreciyle 60 bin mahkûmun izin süresi 30 Eylül'de sona eriyordu. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan tarihe göre açık cezaevi izinleri 2 ay daha uzatıldı.

Kocaeli geneli yarın sağanak yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava tahmin raporuna göre pazar günü (yarın) gök gürültülü yağış var.