İfadeler Haberleri

İfadeler Haberleri

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarına karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirerek şehirdeki güvenlik önlemlerini arttırıyor. Kayacık Mahallesi ve 4 Temmuz Mahallesi'nde çalınan motosikletlerin izini süren ekipler, Orhan Y. ve Mehmet E. isimli şahısları tespit etti.

Ahmet Çalık “Tüm Engelleri Beraber Aşacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Engelleri Birlikte Aşacağız” ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 30 Ekim okullar tatil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya paylaşımında "30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim." ifadelerini kullandı.

Kocaeli Valiliginden çok önemli duyuru!

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Hava sıcaklıkları hissedilir derecede artarak mevsim normalleri üzerine çıkacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

Serkan Akdoğan istifa etti

Karamürsel Spor Kulübü Antrenörü Serkan Akdoğan istifa ettiğini duyurdu. Akdoğan, şu ifadeleri kullandı; "Yıllarca formasını gururla giydiğim nice sevinç ve hüzün

Son Dakika Meteoroloji'den Kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıda şu ifadeleri yer verildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerinden sonra Gebze, Karamürsel ve Gölcük civarında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış

MHRS'den randevu alacaklar dikkat! Doktorlar 6 gün iş bırakıyor

Kamu sağlık sendikası Hekimsen, doktorların mayıs ayında 6 gün iş bırakacaklarını duyurdu. Sosyal medyada yapılan açıklamada 5,6,17,18,26 ve 27 Mayıs tarihlerinde hekimlerin iş bırakacağı belirtilirken "Tükenen sabrımızla, mesleğimizin itibarı için söz değil icraat bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Son dakika… Beyaz Saray’dan FETÖ hakkında açıklama

ABD Başkanı Trump'ın, FETÖ elebaşı Gülen'in Türkiye'ye iadesi konusunda çalışmalara başlayacağı şeklindeki haberlere Beyaz Saray'dan bir açıklama daha geldi. Yapılan açıklamada, 'Trump Türk lidere sadece "Bir bakacağız" dedi' ifadeleri kullanıldı.

Karamürsel'de yine uyuşturucu tarlaları yakalandı!

Karamürsel'in köyleri bu yıl adeta çiftliğe döndü! Polis tarafından yakalanan şahısların verdiği ifadeler sonrasında yapılan baskınlarla çok sayıda baskın yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Tabipler Birliğini (TTB) ziyaretindeki ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına "Cumhurbaşkanına hakaret"ten suç duyurusunda bulundu. Erdoğan, ayrıca 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Karamürsel'de direksiyon hakimiyetini kaybeden jiip dört araca çarptı

Dün gece saat 02:30 sularında görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel 4.Temmuz mahallesi D-130 Karayolu izmit istikametinden Karamürsel istikametine seyir halinde olan 34 BBL 67 Plakalı KİA marka jip bilinmeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan 4 araca çarptı . Araç sürücüsü H.D (32) ve yanında bulunan yolcu F.G (29) Kazadan yara almadan kurtulurken çarptığı iki araç hurdaya döndü.Kazaya karışan park halindeki diğer iki araçta ise maddi hasar meydana geldi .Kazanın gürültüsü ile ne olduğunu anlayamayan mahalle sakinleri sokağa dökülürken kaza sonrası araçlarını o halde gören araç sahipleri kaza yapan H.D (32) isimli şahsa tepki gösterdiler. Olay yerine gelen Karamürsel emniyetine bağlı güvenlik görevlileri kazaya karışan iki kişiyi olay yerinden ifadeleri alınmak üzere Karamürsel Emniyetine götürdü.Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar olay yerine çağrılan çekicilerle kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

DİKKAT MESAİ SAATLERİ DEĞİŞİYOR

Kocaeli Valiliği, kış saati uygulamasına geçilmesi nedeniyle kamuda mesai saatlerini yeniden düzenledi. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yahya Coşkun Aday Olmayacak

Karamürsel'li Yahya Coşkun, 7 Haziran genel seçimlerinde AKP’den aday adayı olmuş ve 11. sıradan aday gösterilmişti. Coşkun, açıklama yaparak erken seçimde aday adaylığı için başvuru yapmayacağını belirtti. Coşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İstifa etmedim; dolayısıyla aday adayı olmayacağım ama AKP'nin muzafferiyeti için yine var gücümle çalışacağım… Biz, aday olduğumuz için değil inandığımız için çalışırız. Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve tüm kadrolarıyla AK Parti, mazlum coğrafyamızın umut kaynaklarıdır.”

Karamürsel Emniyeti Uyuşturuculara Göz Açtırtmıyor

Karamürsel Emniyeti Uyuşturuculara Göz Açtırtmıyor Karamürsel İlçe Emniyet Asayiş Şube Ekipleri Uyuşturuculara göz açtırtmıyor. Dün gece Karamürsel-Yalova Minibüs durağında bekleyen bir aracın içindeki şahıslarda yapılan aramada 1,5 gram uyuşturucu madde olan bonzai ele geçirildi. Karamürsel Emniyet Teşkilatı Asayiş Şube Ekipleri Karamürsel-Yalova durağında bekleyen bir araçtan şüphelenmesi üzerine araçta ve içinde bulunan A.Ç.(28), F.A.(18) ve Y.I.(28) üzerlerinde yapılan 1,5 gram uyuşturucu madde olan bonzai ele geçirildi. Şahıslar, alınan ifadelerin ardından serbest bırakıldılar.

Bu haberi okumadan program yapmayın

Karamürsel'de elektrik dağıtım şirketi olan SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ilçemizde planlı olarak elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Açıklamaya göre;Karamürsel'de elektrik kesintisi yaşanacak. SEDAŞ tarafından yapılan açıklamada “Programlı çalışma saatleri yaklaşık olarak belirlenmiştir. Çalışmanın daha erken saatlerde sona ermesi durumunda, sisteme kesinti bitiş saatinden daha erken elektrik verilebilir. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınızı lütfen devre dışı bırakınız. Tüketicilerimizin bu durumu dikkate alarak, gerekli önlemlerini almaları önemle duyurulur. Jeneratör kullanan tüketicilerimiz kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmalıdır. Bu hususların dikkate alınmasını önemle rica ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Karamürsel'de Bu Sabah Şafak Operasyonu 3 Gözaltı

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün dün PKK'ya yönelik yaptığı operasyonun ardından bugün sabah saatlerinde de IŞİD'e yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Karamürselsel ,Derince,Darıca ve Gebze ilçelerinde sabah saatlerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 7 şahıs gözaltına alındı. Ayrıca gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan incelemede bir çok materyal ele geçirildi. Biri yabancı uyruklu olmak üzere toplam 7 şahıs ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. 7 şahıs emniyette alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Son Dakika Karamürsel'de kontrolden çıkan araç takla attı 3 kişi yaralı

Karamürsel`de kontrolden çıkan araç takla atarak durdu 3 kişi yaralandı Karamürsel`de kontrolden çıkan otomobil takla atarak durdu. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada 3 kişi yaralandı. Yalova-İzmit D-130 karayolu Kayacık Mahallesi İmam Hatip Lisesi Mevkiinde meydana gelen kaza iddiaya göre, İzmit giden 46 yaşındaki T. K. yönetimindeki 41 LD 727 plakalı otomobil seyir halindeyken bir anda kontrolden çıktı. Görgü tanıkların ifadelerine göre araç ilk önce yolun sağa tarafındaki bariyerlere daha sonra takla atarak orta refüje çarparak yan durabildi. Kazada otomobil sürücüsü T. K., (46) ve otomobilde bulunan F. B. (65) ve P. D. (42) yaralanarak Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi allına alındı. Yarılıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla birlikte araçtan sızan benzin nedeniyle yol itfaiye ekipleri tarafından temizlenene kadar emniyetli olarak trafiğe verilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı

Başkan Karaosmanoğlu,"Dereköy sahili Karamürsel'e çok yakışacak"

İzmit Körfezi etrafında düzenlediği ve güzelleştirdiği sahillerle Kocaeli’yi önemli kazanımlar sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Dereköy sahilinde de bir çalışma gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım birlikte yapımı süren Dereköy sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi. Burada vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bu hizmetleri halkımızın daha iyi yaşaması için gerçekleştiriyoruz. Dereköy sahili Karamürsel’e çok yakışacak. Güzel ve nezih bir mekân için ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Karamürsel'de Öğretmenler 6 Nisan'da ilk derslere girmeyecek

3 Eğitim Sendikasının Aldığı Karar ile Yalova Valisi'nin Matematik Öğretmeni Halil Serkan Öz'e Karşı Sarf Ettiği Sözlerden Sonra Öğretmen Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetmişti Yalova Termal Fen Lisesi’nde Matematik öğretmeni olan Halil Serkan Öz’e Yalova valisi Selim Cebiroğlu’nun geçen hafta okulda herkesin önünde azarlaması ve çok çirkin ifadelerle aşağılamasının ardından öğretmene saygı yürüyüşünden sonra Öğretmen Halil Serkan Öz kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

Çamçukurspor Taraftarları Kandıralıları Maça Davet Etti

‘Kobralar’ adlı taraftarlar grubu olarak da tanınan Çamçukurspor’un taraftarlarından cumartesi günü Karamürsel stadında saat 18,15’de oynanacak Çamçukurspor ile Kandıra Gençler Birliği maçı için Kandıra taraftarlarını Karamürsel’e davet ederek şöyle açıklama yaptı. ‘Sporun en temel özelliklerinden birinin, insanları sevindirme ve yakınlaştırma olduğuna dikkati çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Spor, özellikle de futbol, insanların sevdikleri takıma tutkularını gösterebilecekleri, keyif alabilecekleri bir yer. Ancak bu tutku ve takıma duyulan sevgi, rakip takıma, onun oyuncularına ve taraftarlarına saygı çerçevesinde gösterilmelidir. Rekabet sadece sahada kalmalı, taraftarlar sevdiği kulüpleri desteklerken, karşı takımın oyuncularına ve taraftarlarına hakaret etmemelidir. Sporda şiddete yer yok. Bu nedenle Çamçukurspor taraftarları olarak her türlü şiddeti, sözlü ya da fiziki saldırıyı kınamakta, şiddetin futbol sahasında ve genel olarak futboldan uzak olması için mücadele etmektedir."

Karamürsel Emniyetinden Uyuşturucuya Büyük Darbe

Karamürsel Emniyetinden Büyük Uyuşturucu Operasyonu. 11 gram Bonzai, 88 adet hap yakalandı Emniyet Müdürlüğü son günlerde uyuşturucu madde kullanan şahıslara karşı göz açtırmıyor 28.02.2015 tarihinde gece devriyesi yapan emniyet görevlileri şüphelendikleri dört kişilik gurubu takibe aldı. Gurup polisi fark edince yere attıkları uyuşturucular polisin dikkatinden kaçmadı. Hemen şüphelendikleri şahısları etkisiz hale getiren ekip takviye kuvvet isteyip nöbetçi savcıya bilgi verdi. Nöbetçi savcının da duruma gösterdiği hassasiyet neticesinde 4 Temmuz Mahallesi 109. Cadde üzerinde bulunan şüphelilerin evlerine operasyon yapıldı. Yapılan operasyonun çok çabuk olması nedeni ile her şey ortaya çıktı ve şahısların evlerinde yapılan aramalarda 11 Gram Bonzai ve 88 tane uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıslardan A.K ( 22 ) evinde 11 Gr Bonzai Maddesi ve T.K ( 21 ) İn evinde ise 88 Adet Uyuşturucu Madde ele geçirildi. Alınan ifadelerin ve toplanan delillerin tamamlanması ile A.K , T. K. , M.Ç. , VE E.Y Nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildiler

Dikkat Meteoroloji'den çok soğuk ve kar uyarısı

Dikkat Meteoroloji'den çok soğuk ve kar uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun hafta başından itibaren çok soğuk ve kar yağışlı bir havanın etkisi altına gireceğinin tahmin edildiğini duyurdu. Meteoroloji tarafından yapılan yazılı açıklamada soğuk ve yağışlı havanın Sibirya kökenli olduğu belirtilerek "Yurdumuzun; yarından itibaren Karadeniz üzerinden gelen Sibirya kökenli çok soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Yarın; Güney ve Kıyı Ege ile Van ve Hakkari dışında kalan ülke genelinde yağış bekleniyor. Yağışların; iç bölgelerde karla karışık yağmur ve kar, kıyı kesimlerde yağmur, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz kıyı kesiminde de kar şeklinde olması tahmin ediliyor" ifadeleri kullanıldı.