Ilk Yarı Haberleri

Ilk Yarı Haberleri

Karamürsel Gençlik son periyotta işi bitirdi

Karamürsel Gençlikspor, sahasında konuk ettiği Ankara Rino Seramik Porselen karşısında ilk periyotu 18-15, ilk yarıyı da 32-27 geride tamamladı.

Kocaeli sizinle gurur duyuyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı sona erdi İlimizi Karamürsel Gençlik, Gölcük Belediyespor ve Çayırova Belediyespor’un temsil ettiği Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı geride kaldı.

Kocaeli'de derslik başına kaç öğrenci düşüyor?

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders zili 9 Eylül Pazartesi günü Karamürsel Yalakdere İlkokulu'nda saat 11.00'de kent protokolü ve öğrenciler tarafından çalınacak.

İdman Yurdu Şov Yaptı

İlçemiz U-11 D Grubun da, oynayan, Karamürsel İdman Yurdu ile Hisareyn ekipleri mücadele etti. Siyah-Beyazlı ekip ilk yarıda Ali Kaan’ın iki golü ve Doruk’un

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun. Bu yılın ilk yarısında 510 bin kişiyi işe yerleştiren Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bir ilke daha imza attı. İş arayan gençler akıllı telefonlardan kendilerine en yakın iş ilanını tıklayıp bütün ayrıntıları öğrenip, kendilerine uygun olanı seçebiliyor. Böylece bu yılın ilk 6 ayında gelen 750 bin açık iş talebinin doldurulması da mümkün olacak. İş arayan ve işverene İŞKUR tarafından sağlanan tüm hizmetlere internet üzerinden erişilebiliyor.

Karamürsel Liseler Arasındaki Futbolun Adı; 100.Yıl Endüstri Meslek Lisesi

Karamürsel İlim Yayma Cemiyetinin düzenlemiş olduğu Karamürsel’de bulunan liseler arası futbol turnuvası çok güzel maçlar, etkinlikler ve görüntülerle sonuçlandı. 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi Şampiyon oldu Yaklaşık bir aydır süren futbol turnuvasının 3.’lük maçında Karamürsel Anadolu Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi arasında oynanan maç Anadolu Lisesinin 5-2 üstünlüğü ile sonuçlandı. Final maçı ise ilk yarısı çok çekişmeli geçen mücadele sonucunda 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesinin, Alp Anadolu Lisesini 7-2 yenmesi ile sonuçlandı. Gol kralı ise 100.Yıl Meslek Lisesi’nden 10 atan Enes Metin oldu. Turnuva ardından bir açıklama yapan, Karamürsel İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hasan Taşkan; ‘İlim Yayma Cemiyeti olarak bizler bu tür etkinliklerle gençlerimize sahip çıkarak, onların milli ve manevi değerlerine katkı sağlamak istiyoruz. Onların kötü alışkanlıklardan uzak, ahlaki olarak üstün meziyetlere sahip, ailesine ve topluma örnek şahsiyetler olmalarını arzuluyoruz.