İncelemeler Haberleri

İncelemeler Haberleri

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Seddar Yavuz Karamürsel'den üzerinden elini çekmiyor

İlimize yapılan yatırımları yakından takip eden Vali Seddar Yavuz bugün tüm gününü DSİ tarafından Karamürsel ilçemizde gerçekleştirilen proje ve yatırımlara ayırıp, yetkililerden bilgiler alarak yerinde incelemeler yaptı

TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu, Karamürsele tam not verdi

TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu heyeti gün boyunca, Kocaeli'nde bir çok noktada incelemeler yaptıktan sonra, Ereğli Günay Balık Restoranda

Karamürsel'de İnsan hayatı ve doğa tehlike altında

Karamürsel’de insan hayatı ve doğa hiçe sayılıyor CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Tahsin Tarhan, Karamürsel’de incelemelerde bulundu.

İnşaat kazısında insan kemikleri çıktı!

Kocaeli İzmit’te bir inşaatın temel kazısı sırasında tarihi mezar bulundu. Müze Müdürlüğü yetkilileri incelemelerde bulunurken, inşaat çalışması durdu.

Deprem'de 30 yaralı

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremin ardından bölgede incelemelerde bulunan Vali Abdullah Erin, Adıyaman merkez, Samsat ve Kahta’da okulların tatil edildiğini açıkladı.

Stajer Öğretmenler Karamürsel Müze Ziyareti

Stajyer öğretmenler Karamürsel Belediyesi Tarihi Belediye Binası ve Müzeyi gezerek incelemelerde bulundu.

İSU Teknik Ekibi Körfez Geçiş Köprüsünde İncelemeler'de Bulundu

İSU Genel Müdürlüğü’nün değişik birimlerinde görevli yöneticileri ile teknik personeli dünyanın en büyük orta açıklıkta asma köprüler arasında 4’ncü sırada yer alacak ve tabliyeleri konulan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Acun Ilıcalı Karamürsel'de Okul Yaptıracak

Geçtiğimiz aylarda sizlere duyurduğumuz haberde ünlü yapımcı Acun Ilıcalın abeyi Dr. Ömer Cenker Ilıcalı'nın ilçemize gelerek burada bir takım araştırmalar yaptığını duyurmuştuk.Bu araştırma ve incelemelerin neticesin'de Medya Patronu ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın 500 bin ile 1 milyon TL'lik işitme Engelliler Anaokulu'nun yapımını üstleneceği öğrenildi. Ilıcalı Karamürsel’de yapılacak olan İşitme Engelliler Anaokulu’nun protokolünü imzalamak üzere yarın izmit'te olacak. Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun makamında gerçekleştirilecek olan protokol töreninin yerel ve ulusal medya tarafından da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

HSYK Atamaları Yeniden Düzenlendi Karamürsel'e Yeni C.Savcısı Atandı

Yargıda yaşanan değişikliklere yapılan yeniden inceleme başvurusu sonucu, incelemelerde bulunan HSYK çalışmalarını tamamladıktan sonra atamaları tekrar düzenledi.

Karamürsel'de bugün sabah saatlerinde yaşlı bir kişi evinde ölü bulundu

Karamürsel’de yaşlı bir adam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre,4 emmuz Mahallesi Selahattin Bey Caddesi Baş Apartmanı No:11 adresinde ikamet eden 67 yaşındaki Yavuz Hızal'dan haber alamayan ve aynı zamanda mahalleye yayılan kokudan şüphelenen mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ikamet yanına gelerek kokunun evden geldiğini tespit etmesi üzerine olay yerine çilingir ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri hazır konumda bekletilirken, çilingir ise cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin gözetiminde ikamet kapısını açtı.İçeriye giren polis ekipleri içeride ikamet sahibi 67 yaşındaki Yavuz Hızal'ın hayatını kaybettiği ve cesedin çürümeye başladığını fark etti. Saygı’nın cesedi yapılan incelemelerin ardından tabuta konularak cenaze aracıyla Karamürsel Devlet Hastanesine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Son Dakika Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, iki polisin şehit olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa'da iki polisin şehit olduğunu açıkladı. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde aynı evde kalan ve çevik kuvvette görevli olduğu öğrenilen iki polis memuru başlarından vurulmuş halde bulundu. Vali İzzettin Küçük, olayın terör bağlantısı olup olmadığını bilmediklerini aktarırken, incelemelerde bulunmak üzere olay yerine gitti.

Akif Yılmaz ilçemiz'de teşekkür turunda

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz İlçemize teşekkür ziyaretlerine geldi. İlçemiz'de bir dizi ziyaretlerde bulunan AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ilk olarak Karamürsel'in Akçat köyüne gitti. Akçat köyünde Ak Parti Akçat Mahalle Başkanı Abbas Çetinkaya'nın kayınpederinin cenazesine katıldı. Daha sonra vatandaşlarla hasbihal eden ve yapımı devam eden Akçat Merkez Camii’nde incelemelerde bulunan Yılmaz, daha sonra Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Yılmaz ayrıca belediye personelini de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Karamürsel Devlet Hastanesi genişletiliyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve beraberindekiler, önceki gün ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.İlk ziyaretleri ilçemiz Devlet Hastanesi’ne giderek inceleme yapmak oldu. Yapılan inceleme doğrultusunda hastanenin eksiklikleri bir daha belirlendi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Kaymakam Ahmet Narinoğlu ve beraberindeki partililer, önceki gün Karamürsel Devlet Hastanesini ziyaret etti. Yapılan ziyarette incelemelerde bulunan Bakan Işık ve beraberindekilere Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Eski'de eşlik etti. Hastanede yapılan incelemelerde hastaneyi büyütme ve ek bir bina için istişarelerde bulunuldu. Yapılan istişareler sonucunda polikliniklerin olduğu bina büyütülerek, doktor sayısı arttırılacak. Hastanenin yatak sayısında da artışa gidilecek. Toplam yatak sayısı 52’den 70’in üzerine çıkartılacak. Ayrıca diyaliz hastalarının olduğu bölüm de başka bir yere alınarak acil servisin genişletilmesi için yer açılacak. Acil servis bölümünde de düzenlemeye gidilerek daha modern hale getirileceği belirtildi.

Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer A SINIFI MÜKEMMEL PLAJ

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün Kocaeli plajlarında düzenli olarak yaptığı analizlerin sonucunda tüm plajlarımız tertemiz çıktı. İzmit Körfezi ve Karadeniz sahillerindeki plajlarımızın girilebilir olduğu ifade edildi. A SINIFI MÜKEMMEL PLAJLAR Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Kandıra Cebeci halk plajlarında 15 Haziran’da yapılan numune incelemelerinde denizin çok temiz olduğu ifade edildi. İzmit Körfezi’ndeki Gölcük Ulaşlı Plajı mükemmel ve çok temiz olarak tarif edilirken yine Karamürsel Ereğli ve Karamürsel Ereğli Defne plajları mükemmel ve çok temiz olarak değerlendirildi.