Iş Kur Haberleri

Iş Kur Haberleri

Hayrettin Karacaer kendine yakışanı yaptı! İstifa etti!

6 Ağustos 2021 tarihinde atanmış kurucu DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer istifa etti.  

Karamürsel’in gizli kahramanları

Ereğli mahallesinde faaliyet gösteren belediye 'El Sanatları ve Dikiş Kursu' bünyesinde ki bayanlar, Karamürsel genelinde hizmet veren sağlık personellerine

GAZOZ OLMA EFSANE OL

Karamürsel’in kendine özgü suyuna güzel bir tesis kurup şişeleyip piyasaya sokup ilçenin adını taşıyan bir su ile bir şeyler yapmak yerine

KARMEK Ereğli Sergisi Vatandaşlarla Buluştu

Karamürsel Belediyesi’ne bağlı Ereğli Kurs Merkezinde verilen giyim, el sanatları ve makine nakış kurslarına katılan kursiyerlerin hazırlamış olduğu sergi açıldı.

KOCAELİ İŞKUR, AÇIK İŞ İLANLARINI YAYINLADI

İşkur, Kocaeli’de açık olan 320 iş pozisyonu ile ilgili ilan yayınladı.

Donanma Komutanlığı Lise Mezunu Personel Arıyor

Diğer şartlar ve koşullar neler? alım hangi şehirde yapılacak? hepsi ve daha fazlası haberimizde...

Barış Fotoğrafçılık dualar ile kapılarını açtı

Karamürsel'de bir yeni işletme daha kapılarını halka açtı.4 Temmuz Mahallesi, Atatürk Caddesi No: 28 Adresin'de faaliyete başlayan Stüdyo Barış’ın açılış kurdelesini İsmail Yıldırım kesti.

Karamürsel'de İş Arayanların Dikkatine 335 İşçi Alınacak

Çalışma ve İş Kurulu İl Müdürlüğü’ne (İŞKUR) eleman için başvuruda bulunan firmalar arasında Ford, Cebir Üretim, İlka Plastik, İnsan Gücü Nisan Kaynakları ve Tezcan Galvaniz yer aldı. Toplam 5 firma 335 işçi talebinde bulundu İŞKUR’a eleman alımı için fabrikaların başvuruları tamamlandı. En çok işçi talebi Ford’dan geldi. 150 işçi almak için başvuruda bulunan Ford’un, önümüzdeki süreçte daha fazla işçi alımı yapacağı öğrenildi. Ford dışında Cebir Üretim, İlka Plastik, İnsan Gücü Nisan Kaynakları ve Tezcan Galvaniz de işçi alımı yapacak.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun. Bu yılın ilk yarısında 510 bin kişiyi işe yerleştiren Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bir ilke daha imza attı. İş arayan gençler akıllı telefonlardan kendilerine en yakın iş ilanını tıklayıp bütün ayrıntıları öğrenip, kendilerine uygun olanı seçebiliyor. Böylece bu yılın ilk 6 ayında gelen 750 bin açık iş talebinin doldurulması da mümkün olacak. İş arayan ve işverene İŞKUR tarafından sağlanan tüm hizmetlere internet üzerinden erişilebiliyor.

KARAMÜRSEL'DE 1098 KİŞİ KATILDI

1098 KİŞİ KATILDI Eğitimler Karamürsel’de yer alan ortaokullar ve kış Kuran kurslarında öğrenim gören bin 98 kişiye verildi. Yeterli ve dengeli beslenme eğitimi 31 seansta uygulandı. Seminerlerde; obezite, yaşam kalitesi, güvenli gıda tüketimi ve beslenme gibi pek çok konuya değinildi. Eğitimler sırasında katılımcılara konu ile ilgili kitapçık ve broşürler dağıtıldı.