Kalitesi Haberleri

Kalitesi Haberleri

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne Yeni Hekimler Atandı

Karamürsel Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve bölgedeki hasta yoğunluğunu hafifletmek amacıyla yeni hekim atamaları ile güçlendiriliyor. Hastaneye 8 pratisyen hekim ve 1 genel cerrah olmak üzere toplam 9 yeni doktor atanarak, sağlık kadrosu önemli ölçüde genişletildi.

Birey Koleji’nden Büyük Başarı: Türkiye Birincisi Çıkardı

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitim alanında büyük başarılara imza atan Birey Koleji, bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Karamürsel'de İçme suyu Arıtma Tesisi

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

Karamürsel yine mavi bayrak aldı; su A Kalite çıktı

Yeniden ‘Mavi Bayrak’ almaya hak kazanan Karamürsel Altınkemer plajında su kalitesi mükemmel çıktı. Bunun yanında Kocaeli’de Mavi Bayrak almaya hak kazanan yeni sahili Ereğli Kumyalı Plajı’nda deniz suyu kalitesi mükemmel derecede.

Karamürsel'de Go Petrol açıldı

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açıldı.

Karamürsel'de Go Petrol açılıyor

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açılıyor.

Bilgiçler Köfte ve Izgara 3 Şubesini açtı

Kocaeli'nde ürün ve hizmet kalitesi ile adından sürekli söz ettiren Bilgiçler Köfte ve Izgara tarafından devralınan ve çok kısa süre içerisinde yapılan tadilat sonrası 

Hat ve Otobüs Sayıları Belli Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım hizmetlerinin kalitesini yükseltmek amacıyla Ulaşımpark A.Ş.’yi kurarak hizmete verilecek 197 adet yeni nesil otobüsten Karamürsel'e verilecek sayı belli oldu.

Karamürselli Deniz Demirler ekranların aranılan ismi olmayı başardı

Karamürselli Deniz Demirler ekranların aranılan ismi olmayı başardı son dönemlerde özellikle Türkiye'de en çok izlenen ve takip edilen dizilerde sergilediği performansla yapımcılarında gözüne girmeyi başardı. Son olarak vizyona giren ve eşsiz oyuncu kalitesiyle bir çok kişi tarafından takip edilen eşkıya dünyaya hükümdar olmaz isimli dizide rol alan Deniz Demirler çok yakında yeni sürprizlerle ekranlarda olmaya devam edecek.

KARAMÜRSEL'DE 1098 KİŞİ KATILDI

1098 KİŞİ KATILDI Eğitimler Karamürsel’de yer alan ortaokullar ve kış Kuran kurslarında öğrenim gören bin 98 kişiye verildi. Yeterli ve dengeli beslenme eğitimi 31 seansta uygulandı. Seminerlerde; obezite, yaşam kalitesi, güvenli gıda tüketimi ve beslenme gibi pek çok konuya değinildi. Eğitimler sırasında katılımcılara konu ile ilgili kitapçık ve broşürler dağıtıldı.