Karamürsel'de İçme suyu Arıtma Tesisi

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel'de İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli İnşaatı Hızla İlerliyor

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. İhsaniye Barajı'ndan sağlanacak suyun, Gölcük ve Karamürsel ilçeleri ile bu iki ilçe arasındaki sahil şeridinde yer alan yerleşim yerlerine ulaştırılması planlanıyor.

Yapılan açıklamalara göre, bu proje ile bölgeye sağlıklı içme suyu temini hedefleniyor. İhsaniye Barajı'ndan alınacak suyun, Karamürsel ve Gölcük ilçeleri başta olmak üzere, bölgedeki yerleşim yerlerine ulaştırılmasıyla, içme suyu sorununun çözülmesi ve su kalitesinin artırılması amaçlanıyor.

İnşaat çalışmalarının hızla ilerlediği belirtilirken, proje tamamlandığında bölge halkının sağlıklı içme suyuna daha kolay erişim sağlayacağı vurgulanıyor. Bu kapsamda, proje tamamlandığında Karamürsel ve çevresinde yaşayan vatandaşların içme suyu temininde büyük bir adım atılmış olacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN