Halk, Haberleri

Halk, Haberleri

Osman Aslan Canbaba yine isyan ettirdi!

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın kararları, ilçe sakinlerinde yeniden isyan duyguları uyandırdı. Atandığı 2019 yılından bu yana, ilçe halkı ve esnafıyla bir türlü uyum sağlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Canbaba, bir kez daha vatandaşların öfkesini üzerine çekti.

Karamürsel'de İçme suyu Arıtma Tesisi

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Kızderbent derneği imza kampanyası başlattı! Son 10 gün

Taş ocağı istemeyen Karamürsel Halkına bir fırsat daha doğdu.

Suat Ülkü güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ilçe Örgütünün kongresinde, tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Suat Ülkü seçilmiş başkan oldu

Karamürsel Belediyesi 7 dükkanı 17 ayda bitiremedi

Karamürsel Belediyesi çok uzun bir süredir ilçede gözle görünür bir eser yapmadığı gibi yaptığı 2 projedede acayip çuvalladı.

Karamürsel'de Halk ve Ziraat Bankalarına Sitem Var

Karamürsel’de özellikle kayacık mahallesi ve İznik yolu civarın ’da oturan vatandaşların bir çoğu emekli veya memur olduklarını söyleyerek çarşıya inemediklerini ve yol kenarın ’dada Halk Bankası ve Ziraat Bankası ATM’si olmadığı için çok büyük sıkıntı çektiklerini bildirdiler.

Demokrasi Nöbetleri Dev Mitingle Son Bulacak

“Demokrasi nöbeti” 26. gününde Kızılay Milli İrade Meydanı'nda büyük bir mitingle sona erecek.

İsmail Yıldırım Darbe Hakkında Uyarılarda Bulundu

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım dün yani 21.07.2016 Perşembe gecesi yaptığı konuşmada, Darbe hakkında uyarılarda bulundu. Bu konuşmamı herkese ulaştırın dedi.

Karamürsel Ayağa Kalktı

İstanbul ve Ankara'da başlayan Askeri ayaklanma ve çatışmalar sonrası Karamürsel'de hareketli anlar yaşanıyor.

Karamürsel Halkı İftar'da Buluşuyor

Karamürsel Belediyesince 4 temmuz Karamürsel'in kurtuluş şenlikleri kapsamında bu sene 2 temmuz'da düzenlenecek olan halk iftarına herkes davetlidir.

Karamürsel Polisinden Örnek Davranış;

‘Halka hizmet, hakka hizmettir’