Karamürsel Al Haberleri

Karamürsel Al Haberleri

Alp Anadolu Lisesi'nden muhteşem Yeşilay Haftası Programı

Karamürsel ilçesinde, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından Kaymakam Hikmet Özbağçı İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Karamürsel Birey Koleji'nden muhteşem 100 Yıl balosu

Karamürsel Birey Koleji, Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle muhteşem bir program düzenledi. Karamürsel Altın Kemer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa ilçe protokolünün yanı sıra Birey Koleji öğrencileri, velileri ve öğretmenleri coşkulu bir şekilde katıldı.

Karamürsel Altınkemer Plajında bıçaklı kavga

Karamürsel Altınkemer Halk Plajında yine kavga çıktı, çıkan kavgada bir kişi bıçakla elinden yaralandı.

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

Karamürsel AL Artık proje okulu oldu

Karamürsel Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın proje okulu oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır okulu ziyaret ederek, 2023-2024 eğitim öğretim yılında Liselere Giriş Sınavı (LGS) ile öğrenci alınacağını duyurdu.

Karamürsel yine mavi bayrak aldı; su A Kalite çıktı

Yeniden ‘Mavi Bayrak’ almaya hak kazanan Karamürsel Altınkemer plajında su kalitesi mükemmel çıktı. Bunun yanında Kocaeli’de Mavi Bayrak almaya hak kazanan yeni sahili Ereğli Kumyalı Plajı’nda deniz suyu kalitesi mükemmel derecede.

Karamürsel’de kulaçlar milli takım için atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı’nda yaklaşık 500 sporcu katılımıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Açık Su Yüzme Yarışları ile TYF Açık Su Yüzme Milli Takım Seçmeleri Ve Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Üsküdar Vapuru Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualarla anıldı

1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası çalışan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezinde fırtınaya tutularak batması sonucu yaşamlarını yitirenler için Karamürsel Alp’in türbesinin de bulunduğu eski mezarlıkta anma töreni yapıldı.

Tahir Büyükakın memleketi için hafta sonu yine denetimdeydi

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın hafta sonu yine memleketine yapılan hizmetleri denetledi. Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ereğli arasında sahil düzenleme projesinde çalışmalarını bizzat yerinde inceledi.

Yürüyüş yolu, plaj, piknik alanı Karamürsel cazibe merkezi olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ulaşlı arası sahil düzenleme projesinin çalışmalarına başladı.

Pırıl pırıl plajlar deniz sezonuna hazır. İşte yeni fiyatlar

Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kullanacakların verecekleri ücret belli oldu.

Karamürsel Alp’te muhteşem mezuniyet sevinci

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni

Karamürsel Altınkemer plajında boğulma tehlikesi

Karamürsel Altınkemer Plajı'nda denize giren "Paşa" isimli köpek çok fazla açıldığını gören sahibi köpeğini kurtarmak için denize atladı. Köpekle birlikte denizin ortasında mahsurkalan Muhammed ve köpeği Paşa herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Kocaeli’nin sahilleri “A” kalite

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Körfezi’nin temizlenmesi için yaptığı çalışmaların meyvesi olarak 2012 yılında Karamürsel Altınkemer Halk Plajı ile ilk mavi bayrağını aldı.

BELEDİYE TESİSLERİNDE ALKOL VE UYUŞTURUCU

Karamürsel'de son zamanlarda yaşananlar bu kadarınada pes dedirtti. Belediyesnin tesislerinde uyuşturucu atıklarına rastlayan vatandaşlar yetkililere seslendi

Karamürsel Alp Vapurunda yangın çıktı!

Olay, saat 15.00 sıralarında İzmit 1 Mart Vapur İskelesi’ne yakın bir bölgedeki bakım alanında meydana geldi.

Liseler voleybolda Karamürsel Al ilk 3 için oynuyor

Liseler Arası Voleybol liginde bugün Karamürsel Al , Eturğul Kurdoğlu MTAL ile 3'ncülük için yarışacak.

Karamürsel AL’den müthiş geri dönüş

Liseler arası genç erkekler basketbol müsabakalarına önceki gün oynanan maçlarla devam etti.

Küçük çocuklar araçların arasından zorlukla geçti

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi Betonyol mevkiinde bulunan alt geçit ve girişinde yaşanan eziyet yıllardır gündeme gelmesine rağmen hala bir çözüm bulunamadı.

İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel'de daldı

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Su Altı Yaşamının belirlenmesine yönelik fotoğraf ve video çekimlerine katıldı.

Düşman İşgalinden Kurtuluşumuzun 97. Yıl Dönümü

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü kapsamında bir takım etkinlikler düzenlendi. İlk tören Karamürsel Alp’ in mezarı başında yapıldı.

Karamürsel'in melekleri göreve başladı

Halkın güvenli bir şekilde denize girebilmeleri için İtfaiye Daire Başkanlığı KOSKEM bugün itibariyle haftanın 7 günü Karamürsel Altın Kemer plajı ve Ereğli plajında göreve başladılar.

Kardak kahramanı Ali Türkşen'den Karamürsel çıkarması

İYİ Parti Milletvekili Adayı, Kardak Kahramanı Ali Türkşen’e Karamürsel’de ilgi büyük oldu. Türkşen, vatandaşlardan İYİ Parti’ye destek istedi.

Kocaeli'de denizden alınan ilk analiz sonuçları yayınlandı

Deniz mevsimi yaklaştığı şu günlerde ilk deniz suyu analiz sonuçları yayınlandı. Kocaeli’de en temiz plajlar açıklandı.

Karamürsel Alp Anadolu'da Mezuniyet Sevinci

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi 2017-2018 eğitim öğretim yılının ardından mezunlarını verdi. Okulun bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı.

Karamürsel Alp Bilim Şenliği

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi öğrencilerinin projeleriyle Bilim Şenliği düzenlendi.

Hüseyin Aksoy Karamürsel'de muhtarlarla buluştu

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde muhtarlarla bir araya geldi.

Mustafa Utaş güven tazeledi

S.s. Karamürsel 2 nolu Küçük Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan kongresi bu gün düzenlenen program ile Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde düzenledi.

Karamürsel'de öyle bir düğün oldu ki, tarihe geçti

Kocaeli Karamürsel ilçesinde 24.03.2018 Tarihinde gerçekleştirilen nikah töreninde bir ilke imza atıldı.