Karamürsel Beton Yol Haberleri

Karamürsel Beton Yol Haberleri

Küçük çocuklar araçların arasından zorlukla geçti

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi Betonyol mevkiinde bulunan alt geçit ve girişinde yaşanan eziyet yıllardır gündeme gelmesine rağmen hala bir çözüm bulunamadı.

Karamürsel'de Kaza 5 Yaralı

Karamürsel Beton yolda akşam saatlerinde gerçekleşen kaza'da 5 kişi yaralandı.

KANLI YOL NİHAYET YAPILIYOR

Karamürsel'de bir çok kazanın olduğu halk arasında ölüm yolu olarak bilinen "BETON" yol nihayet yapılıyor. Yapımını YAFA Müh.Müş.İnş.San.Tic.Aş

Abdulkadir Ekin'e çarpan sürücü tutuklandı

Abdulkadir Ekin'e çarpan sürücü tutuklandı 3 Ekim Cumartesi günü Karamürsel Beton Yol Mevkiinde kaldırımda yürüyen Abdulkadir Ekin’ne çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 Ekim cumartesi günü Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanesinde bir hafta sonra hayatını kaybeden Abdulkadir Ekin’in ölümüne neden olan sürücü M.A.(38) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazanın ardından olay yerinden kaçan daha sonra savcılığa gelerek ifade verdikten sonra Adli Kontrollü serbest kalan Mehmet A., (38 ) çarptığı Abdulkadir Ekin’in yaklaşık bir hafta sonra tedavi gördüğü Seka Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmesi sonrasında Karamürsel Emniyetine gelerek teslim oldu. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mehmet A. (38 ) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SON DAKİKA BETON YOLDA TRAFİK KAZASI

SON DAKİKA BETON YOLDA TRAFİK KAZASI Kocaeli karamürsel beton yolda trafik kazası ayrıntılar birazdan.....