Karamürsel Cumhuriyet Caddesi Haberleri

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi Haberleri

Döviz bürosuna silahla soymaya çalıştı

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Atılım Sarrafiye isimli Mesut Yıldız ve Nuray Yıldız'ın işlettiği iş yerine silahlı soygun girişimi.

Doğalgaz faciası kıl payı atlatıldı

Kocaeli, Karamürsel Cumhuriyet caddesi bol kepçe lokantası önünden geçen doğalgaz ana hattının delinmesi nedeni ile mahallede oturan vatandaşlar düngece büyük bir tehlike atlattılar.

Karamürsel Merkez'de freni patlayan araç kaza yaptı

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi Üzerinde seyir halinde olan 41 H 1179 Plakalı Zeki Özçiçek (61) idaresindeki aracın freni patladı.

Karamürsel'de yeni belediye binasın'da çıkan yangın panik yarattı

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerin'de bulunan Karamürsel Belediyesi hizmet binası arkasında bulunan trafodan yükselen duman paniğe neden oldu.

Karamürsel Merkez'de kavga

Karamürsel Cumhuriyet caddesin'de henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Yalova Altınova'dan geldiği iddia edilen bir aracın içerisinde bulunan bir kaç kişi merkez bağlar pastahanesi önünde

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi Komple yenileniyor

Karamürsel Kent Meydanı ve Hizmet Binası yapımı başlaması ile birlikte tek şeride indirilen ve araç trafiğinin tek yönlü işlediği Cumhuriyet Caddesinde yol çalışmaları başlatıldı.

Burası ‘Tarihi Eser’ değil miydi? Hani bir çivi dahi çakılamazdı?

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan iki katlı ve tarihi eser olarak tescil edilen binada nasıl yıkımlar gerçekleştirilerek tadilat yapıldığı konusunda vatandaşların kafaları karıştı.

Karamürsel'in En tatlı Mekanı

Antep’in meşhur baklavaları bu mekanda Ev sıcaklığında keyifli anların paylaşıldığı Gaziantepli Özoruçoğlu Baklavaları, geleneksel tatların yeni biçimlerde sunulduğu samimi mekanların başında geliyor. Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmet veren mekan tatlılarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

YALAKDERE MUHTARI NAİL ÇAKIR YAŞAMINI KAYBETTİ

Akşam saatlerinde karamürsel cumhuriyet caddesinde akbankın önünde fenalaşan yalakdere muhtarı Nail Çakır (54) kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti,

Karamürsel'de Korkutan Yangın

Karamürsel Cumhuriyet Caddesinde bulunan bir köftecisinin bacasında çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu. Karamürsel itfaiyesinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken soğutma çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nemci Altındeğer hiç yalnız kalmıyor

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi Gücer İş Merkezi’nde bulunan Bal Arası adlı dükkanda; bal, polen, arısütü, özel karışımlar, kestane, çam, çiçek, petek, keçiboynuzu balları, propolis, balmumu, pekmez ve tahin çeşitlerinin satışını yapan Nemci Altındeğer hiç yalnız kalmıyor. Hemen hemen her gün ziyaretine gelen konuklarıyla sohbet edip geçmiş yılları anan Necmi Altıneğer’in bu defa konuğu Kırkpınar güreşlerinin altın kemer sahibi Aydın Demir oldu. Birlikte çay içen ve koyu bir sohbete koyulan ikili, geç saatlere kadar eski güreşlerden bahsetti.