Karamürsel Futbol Haberleri

Karamürsel Futbol Haberleri

Avrupa’nın devleri Fenerbahçe’nin geleceği Ömer Faruk Beyaz’a hayran kaldı!

U16 Milli Takımımız, Ege Kupası’nda şampiyon oldu. Finalde İspanya’ya 2 gol atan Fenerbahçeli Ömer Faruk Beyaz, dev kulüplerin scoutlarını kendine hayran bıraktı.

Karamürsel AL’den müthiş geri dönüş

Liseler arası genç erkekler basketbol müsabakalarına önceki gün oynanan maçlarla devam etti.

Karamürsel'in yiğitleri 8 kişi 9 gol attı

Kocaeli U-12 Futbol Ligi gollü başlarken, Karamürsel İY ile Gölcük Yeni Çiftlik maçında 8 kişilik Karamürsel ekibi 9 gol attı.

Karamürselli genç yetenek devleri peşine taktı!

Ömer Faruk Beyaz kimdir? Fenerbahçeli yetenek devleri peşine taktı... Fenerbahçe'de forma giyen geleceğin yıldız adaylarından Ömer Faruk Beyaz dünya devlerinin radarına girdi.

Ali Can Bat, oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanıyor

Ali Can Bat, oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanıyor Amatör Süper Lig A Grubu’nda başarıyla mücadele eden Çamçukurspor’un sol açık oyuncusu Ali Can Bat’ın oynadığı oyunla herkesin beğenisini kazanıyor. Kırmızı-Beyazlı takımın Başarlı forvet oyuncusu oynadığı güzel futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Amatör Süper Lig A Grubu’nda 23 puanla lider olan ve Çamçukurspor’un başarılı futbolcusu Ali Can Bat’ın oynadığı oyunlarda göstermiş olduğu yüksek performans taraflı tarafsız herkesin beğenisini herkesin beğenisi kazanırken rakip takımlarından korkulu rüyası oluyor. Ali Can Bat’ın iyi futbolu diğer kulüplerin antrenör ve yöneticilerinde izlediği oyuncu haline gelirmiş durumda.

Yaz Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Karamürsel’de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında uygulamaya konulan proje kapsamında “Yaz Kuran Kursları Arası Futbol turnuvası” sona erdi. 34 derece sıcağın altında yapılan tören herkesi bunalttı. Karamürsel’de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında uygulamaya konulan proje kapsamında “Yaz Kuran Kursları Arası Futbol turnuvası” Karamürsel Futbol Sahasında 14 farklı camide açılan kurslardan oluşan 14 takımın katılımı ile yaklaşık 20 gün süren ‘Yaz Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvası’ yapılan ödül töreni ile sona erdi. 14 takımdan oluşan yaklaşık 20 süren turnuvanın sonunda Bağlar Başı Camii 1., Mürselpaşa Camii 2. Kayacık Camii 3. ve Fatih Mesciti de 4. oldu.

Çamçukur’un sahası kapandı

Çamçukur’un sahası kapandı Süper Amatör Lig’de bu hafta müsabakalarda rapor edilen takımlar ve futbolcuların cezası açıklandı. Çamçukurspor’un sahası 2 maç kapandı.