Karamürsel Sahilleri Haberleri

Karamürsel Sahilleri Haberleri

KARAMÜRSEL SAHİLLERİ ÇİÇEK AÇTI

Karamürsel’de uzun bir süredir sokağa çıkmayı bekleyen çocuklar, yasağın kaldırılması ile sahile akın ederek adeta bayram etti.

Sokağa çıkanlar Karamürsel sahillerine akın ettiler

Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlara 4 saat süreyle sokağa çıkma izni verilmesinin ardından Karamürsel’de yaşlılar güneşli havayı fırsat bilerek Korona virüs tedbirleri kapsamında sahilde kapatılan yürüyüş yoluna akın etti.

Başkan, "Halkımız kendisini mutlu edecek hizmetler istiyor"

Başkan, "Halkımız kendisini mutlu edecek hizmetler istiyor" İzmit Körfezinin en nezih mekânlarından birisi olan Karamürsel, yaz aylarında vatandaşların denizle buluştuğu önemli yerlerden birisi oluyor. 1999 Depreminin üzerinde bıraktığı etkiyi yıllarca yapılan yoğun çalışmayla üzerinden atan Karamürsel sahilleri, binlerce ton deprem molozundan kurtulmasının da özgürlüğünü yaşıyor.

Mavi bayraklı altınkemer plajı ramazanda da dolu

Mavi bayraklı altınkemer plajı ramazanda da dolu Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu.