Karamürselkızı Haberleri

Karamürselkızı Haberleri

Karamürsel Kızılay Türkiye üçüncüsü oldu

Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından ülke genelinde yapılan, ‘Genel Performans Sıralaması Temsilcilik Kategorisi’ değerlendirmesinde Türk Kızılay Karamürsel Şubesi, özverili çalışmaları ve gayretleri ile 306 temsilciliğin arasından Türkiye 3’ncüsü ödülüne layık görüldü.

Karamürselli bir kadın ve muhteşem başarısı

Karamürsel'in kızı Sibel Ozan ve muhteşem bir başarı öyküsü.

Mürsel Gazi öğrencilerinden örnek davranış

Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa KOCA’nın rehberlik ettiği öğrencilerimiz Kadir Eren ÇATAR, Eda BIYIK, Beyza Nur GÜVENALTIN ve Emre KARABULUT

Karamürsel'de Evi Yanan Aileye Kızılay’dan Yardım

Karamürsel'de evi yanan bir aileye Kızılay yardım eli uzattı. 8 Eylül günü Karamürsel 4 temmuz Mahallesi Oduncular Aitesi C Bolk Kat ; 1, D/1’de çıkan yangında evi yanan ve bütün eşyaları kullanılmaz hale gelen Nurettin ve Ayten Demir ailesine Karamürsel Kızılay Şube Başkanlığınca eşya yardımı yapıldı.

Karamürsel Kızılay'dan kurban için vekalet çağrısı

Karamürsel Kızılay'dan kurban için vekalet çağrısı Türk Kızılayı'nın 2007 yılından bu yana geleneksel olarak sürdürdüğü "Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası" bu yıl da “Kurban Vekaletinizle Tüm Yıl Bayram” sloganıyla başladı. Vatandaşları her yıl olduğu gibi bu yıl da Kızılay’a kurban bağışı vekaleti vermeye çağıran Türk Kızılayı Karamürsel Şube Başkanı Yusuf Alemdar, “Kurban paylaşmak demektir. Toplumumuzda bayramlar, kardeşliği, birlikteliği, paylaşmayı öne çıkaran anlamlı günlerimizdir.