Kilometre Haberleri

Kilometre Haberleri

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam geldi!

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı.

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

Kocaeli Valiliğinden fırtına uyarısı

Valilikten fırtına uyarısı Kocaeli Valiliği yarın Marmara Denizinde etkili olacak fırtına nedeniyle uyarıda bulundu. Fırtınanın saatte 75 kilometre hızla esmesi bekleniyor.  

Büyükşehir Tahtalı ve Kadriye yollarını yeniledi

Karamürsel Tahtalı-Kadriye yolu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından stabilize yol olarak yapılmıştı. Ancak şimdi 2,5 kilometrelik bu yol asfaltlanmış durumda.

Karamürselli iş insanı başından vuruldu

Karamürselli iş insanı Ferhat S (42) otomobil içerisinde yüzünden silahla ateş edilerek vuruldu. Yaralanan sürücü de can havliyle araçla yaklaşık 30 kilometre gelerek Karamürsel'e gelmeye çalıştı.   

Karamürsel'den Gölcük'e 2 kilometrelik tünel

Devlet Su İşleri Müdürlüğü (DSİ) Kocaeli’de İhsaniye ve Avcıdere barajlarından su temin edilebilmesi için tünel yapacak

Tahir Büyükakın memleketi için herkesi seferber etti

Karamürsel ilçesi Hayriye – İnebeyli – Taşağıl - Semetler köylerini birbirine bağlayan 9 kilometrelik yolda 6 kilometrelik kısım tamamlandı.

Meteoroloji uyardı! Kocaeli geneli dikkat, FIRTINA geliyor!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü uyardı: Fırtına geliyor. Hızı 70 kilometre/saati bulacak olan rüzgar bugün gece itibariyle başlayacak ve yarın etkisini artırarak devam edecek.

Semetler köprüsünde sona gelindi

Karamürsel ile Semetler köyü arasındaki mesafeyi 14 kilometreye indirecek dere köprüsünde yalıtım imalatı yapılıyor

Yürüyerek hacca giden Bernd Scherer Karamürsel'den geçti

Almanya’dan Kudüs’e gitmek için yola çıkan Bernd Scherer, günde 40 kilometre yürüyor. Karamürsel'den geçerek yoluna devam eden Scherer, Türkler inanılmaz

Bolu ve çevresi beşik gibi sallanıyor!

Bolu'da 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin yerin 1 kilometre altında meydana geldiğini açıkladı. AFAD ise depremin şiddetini 4.7 olarak açıkladı.

Muğla'da Bir Deprem DAHA ! 4.1

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, Muğla'nın Bodrum ilçesinde saat 19.25'te 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 5 kilometre derinliğinde oldu.

İkinci el araç alacaklara büyük müjde

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı'na göre; ikinci el araç satışlarında 10 bin kilometre araçlarında garanti kapsamına gireceğini açıkladı

Karamürsel'in geleceğini etkileyecek projede ortalık karıştı

Kocaeli'nin Başiskele, Gölcük, Karamürsel ilçelerinden geçerek Yalova'da İstanbul-İzmir Otoyolu'na bağlanacak, bağlantı yolları ile birlikte toplam 91 kilometre uzunlukta olacak

Karamürsel'de bir çok kişi bu tesisi bekliyor

Halıdere’de yapımı devam eden Fizik Tedavi Merkezinin bitmesini Karamürsel'de bir çok kişi dört gözle bekliyor. Yapımı bittikten sonra Fizik Tedavi için kilometrelerce yol giden vatandaşlar bu açılacak tesisle bu sorundan kurtulmuş olacak.

Askeri Konvoya Bombalı Saldırı

Hakkari-Çukurca karayolunun 20. kilometresinde bulunan Geçimli köyü yakınlarında seyir halinde olan askeri konvoyun geçişi esnasında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kenan Sofuoğlu'ndan hız rekoru

KENAN Sofuoğlu, 400 kilometrelik hıza ulaşarak Osman Gazi Köprüsü'nün ilk ve en hızlı geçişini yaptı.

Karamürsel'den, Dünya şampiyonu geçti

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nün açılış töreninde deneyeceği 400 kilometrelik hız rekoru için test sürüşlerine başladı.

Başdeğirmen, sular altında KALACAK

Karamürsel'in en güzel mekanlarından olan ve şehirmerkezine  8 kilometre uzaklıkta bulunan Başdeğirmen Alabalık Tesisleri, yapılacak olan İhsaniye-Avcıköy

GEMLİK-ALTINOVA ARASI OTOBAN AÇILDI

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu´nun geçtiğimiz hafta hizmete giren 40 kilometrelik Altınova-Gemlik bölümü, 50 dakikalık mesafeyi 20 dakika ya indirdi.

SALLANDIK ! Marmara Denizin'de Deprem

Kandilli Rasathanesi’ne göre Marmara Denizi’nde 16.1 kilometre derinlikte bir deprem meydana geldi.

Beton Yola Çözüm Bulun!

Karamürsel’de, D-130 Karayolu'nun ilçe merkezinden geçen yaklaşık 2 kilometrelik bölümünün 6 yıl önce pilot uygulama ile betonla kaplanması kazalara yol açmaya devam ediyor. Yağışlı havalarda yaşanan trafik kazalar nedeniyle beton yol adeta sürücülerin korkulu yolu haline geldi

Kocaeli'de Yaşanan deprem tedirgin etti.

Sabah saatlerinde yaşanan deprem tedirgin etti.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, ilimizde hafif şiddetli deprem yaşandığını duyurdu Ulusal Deprem İzleme Merkezi ilimizde deprem olduğunu duyurdu. Alınan bilgilere göre; Sabah saat 07:29’da merkez üssü Dilovası Çerkeşli olan bir deprem meydana geldi. 4.1 kilometre derinlikte meydana gelen depremin şiddeti 1.8 olarak ölçüldü. Meydana depremin şiddeti az olduğu için hissedilmediği bilgisi verilirken deprem gerçeğini unutmamamız gerektiğini hatırlattı.

Karamürsel Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği yöresel kıyafetleriyle açıldı

Karamürsel ilçesine 28 kilometre uzaklıkta bulunan muhacir köyü olarak bilinen Fulacık, mahalle statüsü sonrasında Karamürsel’in en uzak mahallerinden biri konumunda olarak bilinen Fulacık geçtiğimiz yıl kurulan Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nin şubesini Karamürsel Merkezi olan 4 Temmuz Mahallesi 2133. Sokaktaki adresinde Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özaslan, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinası Yazar, CHP Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve Fulacık’lıların katılımıyla birlikte açılışı gerçekleştirildi.

Karamürsel Devlet Hastanesinde İnsanlar İsyan Etti

Karamürsel Devlet Hastanesinde İnsanlar İsyan Etti gazetemize günlerdir adeta şikayet yağıyor. Karamürsel devlet hastanesinde ortopedi doktoru yok. Neden ? Doktor izine ayrılmış peki bu doktor izinli iken hastaneye gelecek yüzlerce insana kim bakacak ? İnsanlar mübarek ramazan ayında oruç tutmaya çalışırken kontrolleri için bile kilometrelerce uzaklıkta bulunan gölcük veya İzmit'te doktora gitmek zorunda kalıyorlar. Peki nasıl olur'da izine ayrılan bir doktorun ( hastanedeki tek ortopedi cinin ) izine ayrılması üzerine yerine biri konulmaz biz bir anlam veremedik. Bugün Karamürsel Devlet Hastanesine gittiğimizde yaşlı bir amcamız Allah aşkına bu memlekette hiçmi bir büyük adamın yakını hasta olmuyor yada kolunu incitmiyor. Bu memlekette işler siyasetle çözülüyorsa hani bizim siyasilerimiz ? Bu konunun çok acil bir şekilde çözülmesi gerekiyor. Çok acil.

Askeri Araç Devrildi! 1 Asker Şehit Oldu

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde askerleri taşıyan midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 20'in üzerinde asker yaralandı Kaza, saat 18.45 sıralarında Siverek-Diyarbakır karayolunun 28'inci kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa'dan Diyarbakır'a asker taşıyan midibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre midibüste bulunan 20'nin üzerinde asker yaralandı 1 asker de şehit oldu.

İnebeyli Göleti İçin Sözleşmeler İmzalandı

İnebeyli Göleti İçin Sözleşmeler İmzalandı Karamürsel’in İnebeyli Köyü Bölgesi'nde yapılacak sulama amaçlı göletin inşaatı ile ilgili sözleşme, yüklenici firma ile Barajlar ve HES Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından imzalandı. Merkeze 11 kilometre uzaklıktaki İnebeyli köyünde yapılacak göletin 3 milyon 237 bin 748 TLye mal olması bekleniyor. Balat deresi sularını toplayacak gölet bölgedeki 4.480 hektar tarım alanının sulanmasını sağlayacak.

Konyada düşen uçakta 2 pilot şehit oldu

Konya’ da düşen uçakta 2 pilot şehit oldu TÜRK Hava Kuvvetleri ile Azerbaycan Hava Kuvvetleri'nin 'Turaz Şahini 2015' tatbikatının devam ederken, bir uçağın düştüğü ihbarı yapıldı. Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üssü'ndeki tatbikat bu sabah başladı. Saat 09.50 sıralarında Konya- Aksaray karayolunun 22'nci kilometresinde Ortakonak Mevkii'nde bir eğitim uçağının düştüğü ihbarı yapıldı. Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. VALİ'DEN AÇIKLAMA Konya Valisi Muammer Erol, Bir askeri eğitim uçağının Ortakonak Mahallesine yakın bir bölgede düştüğünü bildirdi. Vali Erol uçakta bulunan pilotlardan birinin atladığını, diğer pilottan ise hala bilgi alınamadığını ve kazanın yaklaşık 15 dakika önce gerçekleştiğini kaydetti.

Son Dakika Konyada düşen uçakta 2 pilot şehit oldu

Konya’ da düşen uçakta 2 pilot şehit oldu TÜRK Hava Kuvvetleri ile Azerbaycan Hava Kuvvetleri'nin 'Turaz Şahini 2015' tatbikatının devam ederken, bir uçağın düştüğü ihbarı yapıldı. Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üssü'ndeki tatbikat bu sabah başladı. Saat 09.50 sıralarında Konya- Aksaray karayolunun 22'nci kilometresinde Ortakonak Mevkii'nde bir eğitim uçağının düştüğü ihbarı yapıldı. Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. VALİ'DEN AÇIKLAMA Konya Valisi Muammer Erol, Bir askeri eğitim uçağının Ortakonak Mahallesine yakın bir bölgede düştüğünü bildirdi. Vali Erol uçakta bulunan pilotlardan birinin atladığını, diğer pilottan ise hala bilgi alınamadığını ve kazanın yaklaşık 15 dakika önce gerçekleştiğini kaydetti.