King Haberleri

King Haberleri

Kocaeli'de 12 İlçede kumar ve tombala baskını

Kocaeli'de kumar ve tombala oynatılan iş yerlerine baskın düzenlendi. Bin 497 kişinin kimlikleri kontrol edilirken, kumar oynatan 5 iş yeri işletmecisi hakkında işlem yapıldı.

İhale Oyna

Online ihale oyunu oyna

King Oyna

Online King Oyna

TREKKİNG VE DOĞA SEVENLERİN DİKKATİNE

Güzide ilçemizin uluslararası standartlardaki doğa yürüyüş parkurlarının tanıtımı amacıyla Karamürsel Kamu Kurumlarını Kalkındırma Derneği ve Karamürsel

Bütün Kimlik Bilgilerimiz Çalındı!!!!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının adres ve kimlik bilgileri internete sızdırıldı!

HAYDE KARAMÜRSEL TREKKİNG VE DOĞA SEVENLER PAZAR GÜNÜ BULUŞUYOR

HAYDE KARAMÜRSEL TREKKİNG VE DOĞA SEVENLER PAZAR GÜNÜ BULUŞUYOR Karamürsel'de uluslararası standartlardaki doğa yürüyüş parkurlarının tanıtımı amacıyla Karamürsel Kamu Kurumlarını Kalkındırma Derneği, İlçe Spor Müdürlüğü ve Kapam işbirliğiyle doğa yürüyüşü gerçekleştiriyor. 15 km lik eşsiz manzaraya sahip parkur,Tahtalı Mahallesinden başlayıp Senaiye mahallesinde en geç 11:00 gibi son bulacaktır. Yürüyüş sonunda bizleri eşsiz bir köy kahvaltısı bekliyor olacak. Ulaşım ve kahvaltı dahil 10 TL ücreti olan yürüyüş için arabalar 22 Kasım Pazar sabah saat 07:00 da Karamürsel Hükümet Konağı önünden kalkacaktır. Katılmak isteyenlerin gün içerisinde 0544 902 29 09 numaralı telefona isimlerini yazdırması gerekiyor. KATILIMCILARIN UYMASI GEREKEN KURALLAR ? - Ekip rehber ve artçıların talimatlarına uymak zorundadır. - Ekip aynı anda yürümeye başlar ve mola verir. Herkes ekibin temposuna uymak zorundadır. - Sırt çantası,içerisinde pet şişe su ve yedek eşya bulundurmanız yararınıza olacaktır. Tüm doğa ve sporseverleri bekliyoruz..

Karamürsel Belediyesi Kitap Fuarın'da Stand Açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 7.Kocaeli Kitap Fuarı etkinliği kapsamında, Karamürsel Belediyesi tarafından stand açıldı. Denizin mavisi ile doğanın yeşilinin buluştuğu körfezin incisi Karamürsel’in tanıtımı amacıyla tarihini, Osmanlı’nın ilk kaptanı deryası Mürsel Alp’ı ve kadırgalarını, Karamürsel Su Altı Sporlarını, trekking parkurlarını, mavi bayraklı plajını ve Pehlivanlarını tanıtmak amacıyla kurulan stantda Karamürsel Belediyesi Pehlivanları tarafından gösteriler yapıldı, Karamürsel Sepeti Ustası Muharrem Uzun tarafından ise Karamürsel Sepeti örüldü.