Kiralık Haberleri

Kiralık Haberleri

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Karamürsel Belediyesi 3 iş yerini kiraya verecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre, Karamürsel Belediyesine ait 3 adet işyeri kiraya verilecek

Karamürsel Belediyesi'nden bedava dükkan ve tarlalar

Karamürsel Belediyesi'ne ait dükkan ve tarlalar uygun fiyata kiraya verilecektir. İşte detaylar...

Kocaeli geneli on kantin ihaleye çıkacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki spor komplekslerinde yer alan 10 kantin yeri kiraya verilecek. İçlerinden yalnızca birinin kiralık fiyatı diğerlerini solladı.  

Uyuşturucu tacirleri yeni yöntemler geliştiriyor

Karamürsel'de uyuşturucu satıcıları özellikle ev sahiplerinden günlük ve haftalık kiraladıkları evlerde uyuşturucu ticareti yapmaya başlamıştır. Emniyet ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürse de uyuşturucu tacirleri sürekli yeni yöntemler geliştiriyorlar.

Karamürsel Belediyesi'nden uygun fiyata kiralık iş yerleri

Karamürsel Belediyesi'ne ait Kayacık, 4 Temmuz, Kızderbent ve Ereğli Mahallelerindeki 5 adet işyeri kiraya verilecek. İşyerlerinin aylık tahmini kira bedeli 4.000 TL ila 25.960 TL arasında değişiyor. İhale, 20 Haziran Salı günü saat 10.00'da yapılacak.

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun (Bekarlığa veda partileri, doğum günleri, küçük kutlamalar vs.) Full eşyalı Havuzlu ve tamamen köprü ve deniz manzaralı Güvenlik kameralı 3 adet ikiz yataklı odası olan Mutfak ve beyaz eşyaları tam Son derece sessiz ve doğanın içinde

DEREKÖY TAŞ OCAĞINA İFTİRA ATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel'e gelerek bir dizi ziyaret yapan Kocaeli İyi Parti Millet Vekili Lütfü Türkkan, ilçe halkının sorunlarını dinlerken, Dereköy mahallesinde kendisine yanlış bilgi vermesi üzerine gündeme getirdiği "

Bakan Özer açıkladı: 15 Mayıs'ta okullar tatil edilecek

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandığa gitmeye hazırlanırken, yapılacak seçimlerin ertesi günü eğitime 1 gün ara verilmesine ve öğretmenlerin idari izinli sayılmasına karar verildi.    

Met, silah, mermi, esrar ve hassas terazi yakalandı

Karamürsel ilçesinde ikamet eden bir şüphelinin evine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 500 gram esrar, 10 gram met amfetamin, 2 ruhsatsız tabanca, 87 tabanca fişeği, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 sikke ele geçirildi.

Namı Diğer Beton Metin Olcan hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "Beton Metin" Metin Olcan hayatını kaybetti.

Coğrafi İşaret Alan Ürünlere Yenileri Eklendi

Karamürsel'deki "coğrafi işaret" alan ürünler, Karamürsel Sepeti ve Nüzhetiye Bebeği / Döşeme Bebeği bulunuyor.

Devlet memuru kiralık ev bulamıyor!

Karamürsel'de ailesi ile kiralık daire arayan ve devlet memuru olarak çalışan bir vatandaşın isyanı, bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Karamürsel Belediyesine ait 3 adet işyeri kiraya verilecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre, Karamürsel Belediyesine ait 3 adet işyeri kiraya verilecek

Karamürsel Belediyesi iş yerlerini kiraya verecek

Karamürsel Belediyesi bünyesinde bulunan 2 dükkanı kiralama kararı aldı. Ereğli’de yer alan dükkanlar için kiralama ihalesi 28 Haziran Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

DSİ KARAMÜRSEL'DE ARSALARINI SATIŞA ÇIKARDI

DSİ Karamürsel’de 9 taşınmazını uygun fiyata satışa çıkardı. Arsa almayı düşünen kişiler için kaçırılmayacak fırsat.

Karamürsel Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından ekteki linkte özellikleri belirtilen iş yerleri kiraya verilecektir.

Belediyeden beş kiralık işyeri!

Karamürsel Belediyesi 30 Mart Salı günü saat 10.00’da yapılacak ihaleyle 5 adet iş yerini kiraya verecek.

Denize sıfır iş yeri belediyeden kiralık!

Karamürsel Belediyesi denize sıfır iş yeri için ihale düzenledi.

Belediye 5 katlı işyerini kiraya veriyor

Karamürsel Belediyesine ait 5 katlı işyeri açık teklif usulüyle gerçekleşecek ihaleyle kiraya verilecek  

Yeni dönem başlıyor Artık rengini belediye seçecek

‘Yeni Tip İmar Yönetmeliği’ 1 Temmuz’da yürürlüğe girecek. Artık stüdyo daire yapılamayacak, bina rengini belediye belirleyecek

Karamürsel'de Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Bilal Kabalak göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesine atanan Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Bilal Kabalak göreve başladı.

Facebook yeni özellik

Facebook uzun süredir kullanıcılarının kendisinden beklediği bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Fakat bu özellik şimdilik tam olarak istediğimiz yerde çalışmayacak gibi görünüyor.

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz?

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmen sorgulama sistemi erişime açıldı. 1 Kasım genel seçimlerinde nerede oy kullanacağınızı internet üzerinden öğrenebilirsiniz. NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Vicdansız Hırsızlar Yaşlı Adamın evini soyup emekli maaşını ve zinet eşyalarını çaldılar

Vicdansız Hırsızlar Yaşlı Adamın evini soyup emekli maaşını ve zinet eşyalarını çaldılar.Olay dün Kayacık Mahallesi Raufdenktaş bulvarı üzerinde bir apartmana giren ve görgü tanıklarının iddialarına göre üç esmer kişi olduğu söylenen kişiler Kamil D. (68 ) isimli şahsın daha yeni bankadan çektiği maaşını ve evde bulunan bir kaç parça ziynet eşyasının çalındığını söyleyen ihtiyar amca isyan etti.Zaten zar zor geçiniyoruz evde iki parça bir şeyimiz vardı onuda çaldılar yatak odamı ve evin diğer odalarını savaş alanına döndürdüler dedi.Olay yerine gelen Karamürsel Emniyetine Bağlı ekipler olay yerinde inceleme yaptıktan sonra olayla ilgili araştırma başlattılar.

CHP'li kadın adaya silahlı saldırı

ADANA'da, CHP 1'inci sıra milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, uğradığı silahlı saldırıda bacaklarından yaralandı. Beyaz renkli otomobilden ateş eden saldırganlar kaçarken, 3 kurşun isabet eden Türkmen, tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Türkmen, yaptığı ilk açıklamada, saldırının korkutma amacıyla yapılmış olabileceğini söyledi. Olay, bugün saat 09.00 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Karslı Mahallesi'ndeki Park Zirve restoranın girişinde meydana geldi. Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (ÇUGİAD) kahvaltısına katılmak üzere restorana gelen CHP Adana 1'inci sıra Milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, otomobilden inip, merdivenlere doğru yöneldiği sırada, 01 CTJ 77 plakalı kiralık otomobille gelen saldırganlar tabancayla 3 el ateş etti. Bacaklarından yaralanan Elif Doğan Türkmen, kaldırıldığı özel bir hastanede tedaviye alınırken, saldırganlar da geldikleri araçla kaçtı. İhbar üzerine alarma geçen polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kullandığı otomobili merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde terk edilmiş halde buldu. Otomobil incelemeye alınırken kaçan şüpheliler aranıyor. KORKUTMA AMACLI Özel Medline Hastanesi'nde acil müdahale edilen ve her iki bacağının diz altında 3 kurşun yarası olduğu saptanan Elif Doğan Türkmen'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Filmleri çekilen Türkmen, yaptığı ilk açıklamada, "Ben iyiyim. Saldırı korkutma amaçlı yapılmıştır. Sağlık durumum iyi, saldırıyı abartmayın" dedi.