Kuaför Haberleri

Kuaför Haberleri

Karamürsel'de Berber Fiyatlarına Zam Yapıldı: İşte Yeni Fiyatlar!

Karamürsel'de faaliyet gösteren berberler, artan maliyetlere bağlı olarak fiyatlarını güncelledi. İşte berberlerin yeni fiyat tarifesi:

Erdoğan: Tüm iş yerleri 22.00'da kapanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, korona önlemleri kapsamında yeni kararları açıklayarak, tüm iş yerlerinin 22.00'da kapanacağını duyurdu. 

Kocaeli genelinde berber ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti!

Kocaeli genelinde Ramazan Bayramı öncesinde yaşanacak yoğunluk göz önünde bulundurularak berber, güzellik salonu ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti.

Kocaeli’nin her yerinde genel denetim yapılacak!

İçişleri Bakanlığı, berber, kuaför, taksi, pazar yeri ve toplu ulaşım araçlarında Kovid-19 kurallarının denetimi için valiliklere genelge gönderdi.

Son dakika: İçişleri Bakanlığından 81 il valiliğine gönderildi

Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 11 Mayıs'ta açılacak olan berber, güzellik salonu, kuaförler ile ilgili yeni bir genelge gönderdi.

İşte belediye başkanı! İşte icraat! Kapalı olan esnafa can suyu

Altınova Belediyesi, salgınla mücadele kapsamında ilçede kapalı bulunan esnafa maddi yardımda bulundu.

Büyükşehirden berber ve kuaförlere büyük destek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından duyurdu.

AVM ve kuaförlerin mesai saatleri değişiyor!

Türkiye, ilk olarak Aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve giderek yayılan yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında bazı önlemler almıştı.

Varını yoğunu koyduğu kuaför dükkanı yandı mı? Yakıldı mı?

Olay gece geç saatler'de Gölcük Merkez Mahallesinde bulunan bir bayan kuaförü çıkan yangın nedeniyle tamamen yanarak kül oldu.

O saçma yasak sonunda kaldırıldı!

Koaceli genelinde berber ve kuaförlere getirilen zorunlu tatil kararı kaldırıldı. Artık berber ve kuaförler için yasak uygulaması olmayacak.

Karamürsel'in Kuaför Nermin Ablası yaşamını kaybetti

Karamürsel'in Kuaför Nermin ablası yaşamını kaybetti. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Nermin Kahraman (68) yakınlarının bugün kendisinden haber alamayarak

Kuaförlere yıl başına kadar izin çıktı

Kocaeli Valiliği tarafından berberler için alınan pazar tatili kararı onaylanırken, kuaförler için alınan salı tatili henüz onaylanmadı.

Kocaeli'de kuaförler artık ‘salı’ günleri kapalı olacak...!

Kocaeli Valiliği bir genelge yayınladı. Kadın kuaförleri artık salı günleri kapalı olacak. Erkekler ise pazar günü tıraş olamayacak

Amerikalılar Karamürsel hava üssünde arkeolojik kazılar yapılmış .!

Uluslararası Çoban Mustafa Paşa ve Kocaeli Tarihi-Kültürü Sempozyumu’nda Amerika’nın kullandığı Karamürsel hava üssünün ilginç hikayesi aktarıldı

Karamürsel'deki berberlerin sorunlarını gündeme getirdi

Karamürsel esnaf sanatkarlar odası yöneticisi ve Karamürsel berberler sorumlusu Suat Fitoz geçtiğimiz gün Kocaeli'de yapılan ve Kocaeli Valisi