Kudüs Haberleri

Kudüs Haberleri

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

Dünya birincisi Karamürsel'de kulakların pasını sildi

Dünyaca ünlü Afrika’lı Kurrâ hafız ve Dünya Kur’an okuma birincisi Abdurrahman Sadien, arkadaşlarının yanına geldiği Karamürsel'de sevenlerini kırmadı ve kulakların pasını sildi.

Yürüyerek hacca giden Bernd Scherer Karamürsel'den geçti

Almanya’dan Kudüs’e gitmek için yola çıkan Bernd Scherer, günde 40 kilometre yürüyor. Karamürsel'den geçerek yoluna devam eden Scherer, Türkler inanılmaz

Son dakika 3 gün süreyle ulusal yas ilan edildi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, İsrail’in Kudüs’teki saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için üç gün süreyle ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.

Karamürsel'de muhteşem kudüs konferansı

Karamürsel'de, sivil toplum kuruluşlarının birlikte düzenlediği "Bana Kudüs'ü Anlat" konferansı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Karamürsel AGD'den 'Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi'

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) milli ve manevi değerlerimiz hususunda öncü olmaya devam ediyor.

Karamürsel'den Kudüs mitingine büyük destek

Erbakan Vakfı İl Temsilciliği, Perşembe Pazarı alanında "Seninleyiz Kudüs" mitingini gerçekleştiriyor. Mitingde yediden yetmişe herkes Kudüs için bir araya geldi.

Recep Demirel basın açıklaması yaptı

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Recep Demirel bu gün öğlen namazı sonrası Karamürsel Merkez Camii kapısı önünde bir basın açıklaması yaptı.