Lisans Haberleri

Lisans Haberleri

Beden psikoterapisi odaklı yüksek lisans programı ilk öğrencilerini aldı

Maltepe Üniversitesi, Türkiye'de beden psikoterapisinin yaygınlaştırılması amacıyla 'Uluslararası Beden Psikoterapisi Sertifikalı Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı'nı açtı.

NURCAN AYDIN MEZUN OLDU

Karamürsel Ak Parti Kadın kolları başkanlığı döneminde bir çok başarıya imza atan bir önceki dönem kadın kolları başkanı Nurcan Aydın Kocaeli Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı, Siyaset ve Sosyal Bilimler Bilim dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu.

KPSS'ye girekler için ek seferler

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Pazar günü Ön Lisans KPSS’ye girecek adaylar için ek seferler düzenledi

Bakanlık Dron kullanıcıları için dev adım! Yeni düzenleme yolda

Ticari kullanımla birlikte sportif ve hobi amaçlı drone kullanımının da hızla yaygınlaşması üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yeni yönetmelik hazırlığına başladı.

Kocaeli Valiliğinden önemli açıklama

Kocaeli Valiliği, KPSS-Önlisans sınavının gerçekleştirileceği 16 Ekim tarihinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çeşitli tedbirler alındığını bildirdi.

RTÜK 29 Kanala Kapatma Kararı Verdi

RTÜK, lisans almadan izinsiz yayın yapan 29 kanalı kapattı, terör propagandası yapan 2 kanala da müeyyide uygulanmasını kararlaştırdı.

KPSS Başvuruları Başlıyor

KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans başvuruları yarın başlıyor.

10 Bin Polis Memuru Adayı Alınacak

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne (POMEM) lisans mezunu adaylar arasından 10 bin polis memuru adayı alınacak.

Emniyet Duyurdu 3 Bin Komiser Yardımcısı Aranıyor

Emniyet Genel Müdürlüğünce bini emniyet mensubu, 2 bini emniyet mensubu olmayan lisans mezunu adaylar arasından olmak üzere 3 bin komiser yardımcısı adayı alınacak.

LYS'ye Giren Öğrenciler Salonda Veliler Dışarıda Ter döktü

Karamürsel’de Lisans Yerleştirme Sınavı’nın (LYS) ikinci oturumuna giren öğrenciler sorularla, çocuklarını dışarıda bekleyen aileler ise güneş altında ter döktü

LYS,ye girecek öğrencilere önemli uyarılar

Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) öncesinde, sınav esnasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili öğrencilere ve ailelerine tavsiyelerde bulunan

Mahalle Bekçisi Alımı Başladı

KPSS Şartı Aranmaksızın İlkokul, Ortaokul, Lise, Önlisans ve Lisans Başvurabileceği İlk 715 Mahalle Bekçisi Alım İlanı Gösterildi Tüm Detaylar Belli Oldu.

Ales Başvuruları Başladı !

Lisans mezunu binlerce adayın beklediği ALES başvuruları bugün yani 15 Mart'ta başladı.

Harç Kayıt Ücretleri AÖF 2016

Aöf Iktisat Fakültesi Harç ücretleri Haberi ile ilgili merak edilen tüm bilgiler ve detaylar en son dakika bilgileri ile haberimizde yayınlanmıştır.Açıköğretim önlisans, lisans harç ücretleri ne kadar? Ödemeler nasıl ve hangi bankalara yapılacak? 2016 AÖF kayıtları ne zaman?

Karamürsel`in gururu, Yavuz Kısacık

Karamürsel`in gururu, Yavuz Kısacık   Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) MF alanında 450 puan alarak Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Karamürselli Yavuz Kısacık, Karamürsel`in gururu oldu.   Karamürsel`de oturan başarılı öğrenci Yavuz Kısacık, MF alanında ülke genelinde 12 binciliği elde etti. Kısacık bu başarısını ailesine ve öğretmenlerine bağlı olduğunu belirtirken Tıp Fakültesini de başarıyla tamamlayarak Ülkeme ve insanlara yardımcı olabilmek beni çok mutlu ediyor dedi.  

ÖSYM 2015 LYS sonuçları açıklandı

2015 LYS sınav sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı 13-14 ve 20-21 Haziran 2015 tarihlerinde yapılan 2015 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçları, 30 Haziran 2015 tarihinde saat 17:15'de açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. 2015 LYS SINAV SONUÇLARI-TIKLA ÖĞREN!

Kocaeli Valiliği, LYS saatleri ve tedbirleri ile ilgili açıklama yaptı

Kocaeli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gönderilen yazılı açıklamada; 13-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Lisans Yerleştirme Sınavlarının tarihleri ve alınacak tedbirler açıklandı. Kocaeli Valiliği tarafından gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: İlimizde; yapılacak olan 2015 Lisans Yerleştirme Sınavlarının ( 2015- LYS) tarih ve saatleri ile alınan güvenlik önlemleri aşağıya çıkarılmıştır;