Mavi Haberleri

Mavi Haberleri

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

Karamürsel yine mavi bayrak aldı; su A Kalite çıktı

Yeniden ‘Mavi Bayrak’ almaya hak kazanan Karamürsel Altınkemer plajında su kalitesi mükemmel çıktı. Bunun yanında Kocaeli’de Mavi Bayrak almaya hak kazanan yeni sahili Ereğli Kumyalı Plajı’nda deniz suyu kalitesi mükemmel derecede.

414 kişi son anda boğulmaktan kurtarıldı    

Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. Mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere KOSKEM’in görev alanlarındaki plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarılıyor.

BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR !

Bu işi yine ancak Tahir Büyükakın çözer. Karamürsel'de pırıl, pırıl denizin mavi bayrağı iptal edildi. Madem iptal edeceksiniz geçen yıl dünyanın pisliği varken neden iptal etmediniz ? Bu yıl deniz pırıl pırıl ama mavi bayraklarımız elinizden gitti.

Karamürsel’de koronavirüs vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor

Karamürsel geneli için Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan risk haritasında 2 Mart tarihinde büyük çoğunluğu mavi renkte olan Karamürsel'de, harita yeniden yüksek riskli anlamına gelen kırmızı renge dönmeye başladı. 

ORHAN DEMİRER İŞÇİNİN HAKKINA SAHİP ÇIKTI

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi gurup sözcüsü Orhan Demirer, Karamürsel’de çalışan mavi yakalı işçilerin hakkına sahip çıktı.

Yüzde 50 hibeli fidan desteği başvuruları başladı 

Yüzde 50 hibeli mavi sertifikalı ceviz, Trabzon hurması ve doku kültürü kivi fidanı desteği başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 20 Kasım Cuma.

Altın Kemer Plajı hafta sonu doldu taştı

Karamürsel’in mavi bayraklı Altınkemer Halk Plajı hafta sonu ilçe geneli ve dışarıdan gelen tatilciler ile daoldu, taştı.

'Sıfır Atık Mavi Projesi'ne Sabiha Gökçen Havalimanı da katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık hareketi kapsamında 10 Haziran'da TURMEPA'nın katkılarıyla yeni bir adım atıldı ve Türkiye'yi çevreleyen denizlerin korunmasını hedefleyen Sıfır Atık Mavi Projesi

Deniz sezonu 15 Haziran'da resmen açılıyor

Kocaeli’nin halk plajları, dünyanın en güzel plajlarını aratmıyor. Akdeniz sahillerinde görülebilecek ender güzellikteki plajlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eli değince cazibe merkezi haline geldi.

Kocaeli’nin sahilleri “A” kalite

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Körfezi’nin temizlenmesi için yaptığı çalışmaların meyvesi olarak 2012 yılında Karamürsel Altınkemer Halk Plajı ile ilk mavi bayrağını aldı.

Hürriyet ve eşi harmandalıyla büyüledi

Kentimizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden Nikomedya Halk Dansları Topluluğu SKM’de 18 Mart Çanakkale Zaferi şerefine düzenlediği ‘Bir Çift Mavi Göz’ gösterisiyle büyük beğeni topladı.

Karamürsel Vapur Saatleri 2018

Karamürsel, Kocaeli, Gölcük, Hereke, Değirmendere, Adalar, Mavi Tur Vapur seferleri yaz tarifesi saat zaman tarih hafta içi hafta sonu gün günlük ücret

EĞİTİM BİR-SEN BAŞKANINI SEÇTİ

Karamürsel’de yapılan Eğitim Bir-Sen ilçe temsilciliği seçimlerinde mevcut başkan Kamuran Ögcem güven tazeledi.

Erkan Mavi başkanlık için bende adayım dedi

Karamürsel'de özellikle eğitim camiasında geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erkan Mavi adaylığını açıkladı.

Karamürsel plajları tıka,basa dolu

Kocaeli'nin e çok tercih edilen plajlarından olan Karamürsel ve Ereğli plajlarına ilgi hala daha devam ediyor.

Bölgenin en temiz plajı yine mavi bayrak aldı

Kaytazdere Beldesi Saralkent Halk Plajı, 44 ülkede faaliyet yürüten Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın, belli kriterlere sahip olan plaj ve marinalara verdiği

Büyük Ada ve Mehtap turları başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin her hafta sonu cumartesi ve pazar günleri gerçekleştireceği ‘Mehtap ve Ada Turları’ başlıyor. Büyükşehir Belediyesi, Körfez’in muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Küçük Mehmet bilgisayar oyunu kurbanı oldu!

İnsanları intihara sürüklediği iddia edilen ve Türkiye'de yasaklanan oyunlar arasında olan Mavi Balina oyununu oynayan 16 yaşındaki Mehmet Korkmaz'ın evde cesedi bulundu.

Karamürsel Halk Plajı artık ücretli

Karamürsel Altınkemer Halk Plajı artık ücretli. Karamürsel'de bulunan mavi bayraklı halk plajı üst, üste gelen yoğun şikayetler sonrasında belediyece alınan bir kararla ücretli hale getirildi.

Aileler Altınkemer Halk Plajını kullanmak istiyor

Karamürsel'de yaşayan aileler Altınkemer Halk Plajını kullanmak istiyor. Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar mavi bayraklı halk plajını kullanamadıklarını

Burası Antalya'değil, burası Karamürsel

Karamürsel Altınkemer Halk Plajı yaz tatilinin başlaması ile dolup, dolup taşmaya başladı.

Kaytazdere Belediyesinden Plajım Rengarenk Etkinliği

Kaytazdere Saral Kent halk plajı bu senede mavi bayrak almaya hak kazandı.

Cankurtaranlar Plajlardaki Yerlerini Aldılar

Karamürsel başta olmak üzere Kocaeli genelinde görevlendirilen cankurtaran ekipleri yerlerini aldılar.

5 Haziran, Dünya çevre günü Kaytazdere'de coşku ile kutlandı

Kaytazdere Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü Münasebeti ile bir dizi program düzenledi. Saat 10:30'da başlayan şenlik ilk olarak Piyalepaşa İlk ve orta okulu

Mavi Bayraklı Altınkemer plajı bayrama hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Karamürsel’in Mavi Bayraklı plajı Altınkemer’de düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Karamürsel'de muhteşem mezuniyet

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi'nde son sınıf öğrencilerin'den muhteşem mezuniyet töreni

Karamürsel'in mavi dünyasını keşfetmeye ne dersiniz?

Karsad ( Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü Derneği ) Karamürsel Belediye Başkanı sayın İsmail Yıldırım’ın kurucu başkanlığında kuruldu.

Karamürsel Belediyesinin yeni logosu beğenilmedi

Karamürsel Belediyesi geçtiğimiz günlerde "KARAMÜRSEL BELEDİYESİ" logosunu değiştirmek için kolları sıvadı. Yapılan logolar arasında bir karar verilerek yelkeni ve yolu andıran içerisinde mavi ve sarı tonların olduğu

Karamürsel’de Yeni ‘’Mavi Ambulanslar’’ hizmete giriyor

Hasta nakil ambulanslarından merkezde bulunan 15 tanesi daha önce de olduğu gibi İzmit, Derince, Körfez, Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçelerine