Mezun Haberleri

Mezun Haberleri

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

Karamürsel'in lise eğitiminde büyük başarılarıyla adından söz ettiren Karamürsel Birey Koleji'nin başarısının arkasındaki sırları keşfedin! Peki, bu başarının arkasında ne var?

Tarihi Amiral Karamürsel İlkokulu Yıkıldı

1923 yılında 4 Temmuz Mahallesi, Beyti Karaca Sokak No:7 adresinde açılan Amiral Karamürsel İlkokulu, 31 Ocak 2024 tarihinde başlayan yıkım ile birlikte tarihini kaybetmiş oldu.

Yine kadın cinayeti! Karamürsel'de toprağa verildi

Kocaeli Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu olan Sibel Kayman’ın cenazesi ailesi tarafından Karamürsel ilçesi Çamçukur Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ahmet Yılmaz Kocaeli'nde değil Türkiye'de yapılmayanı yaptı

Kocaeli, Karamürsel Ereğli Çiçek Cami İmam Hatibi Ahmet Yılmaz artık geleneksel hale getirdiği Yaz Kuran Kursu kapanış programında çıtayı yine zirveye taşıdı ve kendi rekorunu kırarak 156 öğrenciye 156 altın dağıttı.

Karamürsel Birey Koleji 2022-2023 mezuniyet töreni

Karamürsel Birey Anadolu Lisesi, 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan 12. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun olan öğrenciler tören sonunda keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın heyacanını yaşadı.  

Öğretmenevi Resepsiyonist Olarak Katılın – Hemen Başvurun!

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Karamürsel Öğretmenevi'ne resepsiyon görevlisi alımını duyurdu. İdeal adayın lise mezunu olması, mükemmel iletişim becerilerine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekir. Bu makale, başvuru süreci, gereksinimler ve pozisyon için beklentiler hakkında ayrıntılı bilgi sağlayacaktır.

Birey Kolejinden muhteşem mezuniyet

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Karamürsel Birey Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni, 14 Haziran 2022  Salı günü okul kampüsünde yapıldı. Okul yönetim kurulu başkanı ve kurucu temsilcisi Muhsine Sarıca Hışır , Yusuf Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Karamürselli Berkan ortadan kayboldu

Karamürsel'de yaşayan 23 yaşındaki Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Bölümü’nden mezun Ahmet Berkan Yörük ailesi tarafından 5 gündür aranıyor.

İş arayanların dikkatine bu fırsat kaçmaz

En Az Lise Mezunu Olup Ehliyeti Olanlara İş Fırsatı! BDDK Şoför Alacak, İşte Şartlar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından en az lise mezunu olup ehliyeti olanlara fırsat sağlayacak bir ilan yayımlandı.

NURCAN AYDIN MEZUN OLDU

Karamürsel Ak Parti Kadın kolları başkanlığı döneminde bir çok başarıya imza atan bir önceki dönem kadın kolları başkanı Nurcan Aydın Kocaeli Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı, Siyaset ve Sosyal Bilimler Bilim dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu.

Türkiye'de ilkleri gerçekleştiren imam Ahmet Yılmaz

Kocaeli, Karamürsel Ereğli Çiçek Cami İmam Hatibi Ahmet Yılmaz yine Türkiye'de ilklere imza atmaya devam ediyor.

GAZANFER BİLGE MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet töreni büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Karamürsel Birey Koleji ilk mezunlarını verdi

Karamürsel’in eğitimde en büyük sorunlarından biri olan kolej sıkıntısını yaptıkları muhteşem tesis ile kökünden çözen “BİREY KOLEJİ” okul binasında düzenlenen muhteşem bir programla ilk mezunlarını verdi.

Karamürsel Alp’te muhteşem mezuniyet sevinci

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni

Kocaeli 300 bekçi alınacak. Başvurular başladı

2019 yılı bekçi alımına yönelik başvurular başladı. Başvuru yapacak adayların en az lise ve dengi okul mezunu olma şartı var.

Karamürsel'de ilklere imza atan imam

Karamürsel Ereğli Çiçek Camii İmamı Ahmet Yılmaz, Yaz Kuran Kursu’na katılan 80 öğrencisini mezun ederken onlara altın taktı.

KARAMÜRSEL’DE 9 BİN 433 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır da ilçe genelinde 9 bin 433 öğrencinin karne aldığını belirterek

KARAMÜRSEL SAĞLIK MESLEK LİSESİNDEN 162 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Karamürsel Dr. Pembe Müjgan Calp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 162 öğrenci okullarından mezun oldu.

KARAMÜRSEL GAZANFER BİLGE MYO MUHTEŞEM MEZUNİYET

Karamürsel Gazanfer Bilge meslek yüksek okulu öğrencileri mezun oldu.

KARAMÜRSEL DENİZCİLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Fakültesi 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı mezunları Karamürsel Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreni ile diplomalarını aldılar.

Anadolu Lisesinde Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı

Karamürsel Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde 2017 – 2018 yılı mezunları mezuniyet töreninde keplerini gökyüzü ile buluşturdular.

Karamürsel Alp Anadolu'da Mezuniyet Sevinci

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi 2017-2018 eğitim öğretim yılının ardından mezunlarını verdi. Okulun bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı.

Kredi borcu olan üniversite mezunlarına müjde !

Üniversite öğrencilerinin kredi borçlarının silinmesi ve bundan sonra da karşılıksız kredi verilmesi için kanun teklifi hazırlanıp TBMM’ye sundu.

En az lise mezunu memur alımı! Başvuru şartları neler?

Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) en az 60 puan alan lise mezunları için memur alımı yapılacak. Peki KPSS memur alımında şartlar neler olacak? Hangi kurumlar alım yapacak?

Karamürsel Akademi Lise’ye gel, hayatın değişsin!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, eğitim alanındaki en önemli projeleri arasında yer alan Akademi Lise’yi gençlere daha yakından tanıtmak için kolları sıvadı.

Karamürsel'de muhteşem mezuniyet

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi'nde son sınıf öğrencilerin'den muhteşem mezuniyet töreni

Donanma Komutanlığı Lise Mezunu Personel Arıyor

Diğer şartlar ve koşullar neler? alım hangi şehirde yapılacak? hepsi ve daha fazlası haberimizde...

ETİ Şirketler Grubu En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Ülkemizin en büyük ve en çok tanınan kuruluşları arasında yer almakta olan ETİ Şirketler Grubu yayımlamış olduğu açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yeni Nöroloji Uzman Dr.Beste Yoldaş göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi’ ne atanan Nöroloji Uzmanı Dr. Beste Yoldaş Sezgin göreve başladı. 1979 yılında Kayseri’ de doğan Sezgin 2003 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.