Mübarek Haberleri

Mübarek Haberleri

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Ramazan Bayramı için sayılı saatler kaldı. Ramazan Bayram namazı saat kaçta kılınacak.

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

Kadir Gecesi yapılacak ibadetler ve okunacak dualar nelerdir?

Kadir Gecesi'nde yapılacak ibadetler ve okunacak dualar nelerdir? Şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Müslümanlar, bin aydan ve dolayısıyla bir ömürden daha hayırlı olan mübarek geceyi ibadet ve dualarla geçirecek.

AHMET ÇALIK’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

İsmail Yıldırım Karamürsel halkına ihanet etti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen "REKLAMLI SAHUR" programı ile mübarek ramazan ayında belediye imkanları ile "REKLAMLI SAHUR" düzenledi.

2018 Kandil mesajları, sevdiklerinizin kandilini kutlayın! İşte en güzel Regaib Kandili mesajları, smsleri

Kandiliniz mübarek olsun! Sevdiklerinize kandil mesajları göndererek bu mübarek günü kutlamak ve iyi dileklerde bulunmak için kandil mesajlarını sizler için hazırladık! Hazırladığımız özel kandil mesajları ile sevdiklerinizin kandilini en güzel mesajlarla kutlayabilirsiniz. İşte 2018 yeni kandil mesajları...

İbrahim Karaosmanoğlu, kandil mesajı

Mübarek üç ayların başında yer alan Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu

Berat Kandili ne zaman kutlanacak?

Her sene ibadet ve dualarla kutlanan mübarek Berat Kandili geldi, çattı. Berat Kandili ne zaman?

MHP İlçe başkanı Çetin Öksüzden, Anlamlı Bayram Mesajı

Karamürsel MHP İlçe başkanı Çetin Öksüz, Ramazan Bayramı için mesaj yayınladı. Rabbim mübarek ramazanın sonunu görmeyi nasip etti. Rabbim tuttuğumuz oruçları

Tüm Müslüman Aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun

Tüm Müslüman Aleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun

Karamürsel Devlet Hastanesinde İnsanlar İsyan Etti

Karamürsel Devlet Hastanesinde İnsanlar İsyan Etti gazetemize günlerdir adeta şikayet yağıyor. Karamürsel devlet hastanesinde ortopedi doktoru yok. Neden ? Doktor izine ayrılmış peki bu doktor izinli iken hastaneye gelecek yüzlerce insana kim bakacak ? İnsanlar mübarek ramazan ayında oruç tutmaya çalışırken kontrolleri için bile kilometrelerce uzaklıkta bulunan gölcük veya İzmit'te doktora gitmek zorunda kalıyorlar. Peki nasıl olur'da izine ayrılan bir doktorun ( hastanedeki tek ortopedi cinin ) izine ayrılması üzerine yerine biri konulmaz biz bir anlam veremedik. Bugün Karamürsel Devlet Hastanesine gittiğimizde yaşlı bir amcamız Allah aşkına bu memlekette hiçmi bir büyük adamın yakını hasta olmuyor yada kolunu incitmiyor. Bu memlekette işler siyasetle çözülüyorsa hani bizim siyasilerimiz ? Bu konunun çok acil bir şekilde çözülmesi gerekiyor. Çok acil.

Tüm İslam Aleminin Kandili Mubarek Olsun, Berat Kandili Dua ve İbadetleri

İşte En Güzel Kandil Mesajları, Berat Kandili Dua ve İbadetleri Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gecesi Berat gecesidir. Şaban ayının on beşinci gecesi idrak edilen Berat Kandili, Allah'ın af, marifet ve rahmetiyle bezeli kutlu bir gece olarak kabul ediliyor.Peki Kandil gecesinde hangi dualar edilmeli?, hangi ibadetler yapılmalıdır? Sevdiklerinize atabileceğiniz en güzel kandil mesajlarını da sizler için derledik.

Cuma günleri okunması tavsiye edilen dua ve esmalar :

Cuma günleri okunması tavsiye edilen dua ve esmalar : Cuma günleri okunması tavsiye edilen Esmalar: İmam-ı Gazali'ye göre Cuma günü bin kere Ya Allah diye okuyanlar evliyalar sınıfına katılırlar. Yine Cuma günü namazdan önce yüz defa “Ya Allah, Ya Hu” diyen kimsenin hayırlı dileği gerçekleşir. Cuma namazından sonra yüz defa “Ya Rahman” diyenler unutkanlıktan ve gafletten kurtuldukları gibi kalpleri de nurlanır.