Mühendisler Haberleri

Mühendisler Haberleri

Büyükşehir, Desteklediği Çilek Bahçeleri

Kocaeli Büyükşehir Ziraat Mühendisleri, “Çilek Bahçesi Kurulumu Desteklemesi” projesi kapsamında destek verilen çiftçilerin bahçelerini kontrol etti.

65. YILIMIZDA DAHA DA GÜÇLÜ VE KARARLIYIZ

Mühendisler ve Mimarlar haftası çerçevesinde 21 Ekim 2019 tarihinde, TMMOB KOCAELİ İKK (TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu) ortak programı gerçekleştirildi.

DİKKAT ! Suriye'den ithal edilen patateste 'kimyasal' şüphesi

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Toprak, kimyasal saldırıların olduğu iddia edilen Suriye'den patates ithal edilmesine izin verilmesinin gıda güvenliği açısından tehdit oluşturacağını söyledi.

Kabarık Faturaların Nedeni Belli Oldu EMO Başkanı Açıkladı

Elektrik Mühendisleri Odası,düzenlemeyle dağıtım şirketlerinin, tazminat ve benzeri giderleri tüm faturalara eklemesinin yolunun açıldığını öne sürdü. EPDK, böyle olmadığı görüşünde.

KYMD: Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı Çalıştayı

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği tarafından KOTO 2 No’lu Eğitim Salonu’nda Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı hakkında bir çalıştay tertip edildi.

İsmail Yıldırım inşaat Mühendisleri 61.yılı kutlamasına katıldı

İlimizde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşlarının 61. yıl dönümünü protokol üyelerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapıldı. BÜTÜN PROTOKOL HAZIR BULUNDU İnşaat Mühendisleri Odası, bu akşam kuruluşunun 61. yıl dönümü sebebiyle The Ness Otel’de Haldız İnşaat’ın sponsorluğunda geleneksel balo gecesi düzenledi. Gecede aynı zamanda meslekte 40. Yılını ve 25. Yılını dolduran meslektaşlara plaket ve onur belgeleri takdim edildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, Mühendisler Odası Başkanı Tolga Ok, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Mimarlar Odası Başkanı Arsal Arısal ve çok sayıda oda üyesi davetli katıldı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapılırken, gece sonunda ise şarkıcı Altay'ın sahne alacağı bildirildi.