Normalleşme Haberleri

Normalleşme Haberleri

Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunaparklar açılıyor

Kafe ve lokantalar açılıyor Kademeli normalleşme kararıyla birlikte kafe ve restoranlar, sabah 07.00- 21.00 masaya servis, 24.00'e kadar da paket servis şeklinde hizmet verebilecek.

Düğün ve cemiyet kısıtlaması kaldırıldı

Kademeli normalleşme kararıyla birlikte 1 Haziran'dan itibaren düğün, nikah, nişan gibi etkinlikler yeniden yapılmaya başlayacak.

Son Dakika haber! Yeni tedbirler açıklandı!

Sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili yeni düzenleme açıklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kademeli normalleşme planıyla ilgili sokağa çıkma kısıtlamalarına getirilen yeni düzenlemeyi tek tek açıkladı.  

Son Dakika İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normalleşme tedbirleri

Genelgeye göre, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirleri uygulanacak.

Karamürsel çok kalabalık!

Kademeli normalleşme ile birlikte şehirler Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak renklerine göre ayrıldı ve kısıtlamalar belirlendi. Yüksek riskli iller arasında bulunan Karamürsel’de de cumartesi günü yasağının kalkması ve mekanların açılmasıyla birlikte sokakların kalabalık olduğu görüldü.

Normalleşme süreci Mart ayında başlıyor

Türkiye, koronavirüs salgınına karşı başlatılan mücadele kapsamında birçok kısıtlama kararı aldı ve virüsün daha fazla yayılmasının önüne geçti.

Bakanlık 81 il valiliğine gönderdi 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, kontrollü normalleşme sürecinde kültür ve sanat tesislerinde alınması gereken önlemler belirlendi. 

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan açıklama

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Başkan Erdoğan liderliğinde toplandı. Kritik toplantının açılışında canlı yayında açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan,