Odun Haberleri

Odun Haberleri

Karamürsel’de facia kıl payı atlatıldı

Karamürsel’de park halindeki araç kayarak metrelerce yükseklikten bir sitenin içerisine uçtu. Şans eseri sitede oynayan çocukların orada olmaması büyük bir facianın

Karamürsel'de traktör devrildi 3 kişi ölümden döndü

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi Karaahmetli mahallesinde kasasında odun yüklü traktörün ters yatması nedeni ile traktörde bulunan 3 kişi ölümden döndü.

Değirmendere'de odun yüklü kamyon devrildi!

Gece geç saatlerde meydana gelen olayda, odun yüklü kamyon toprak kayması sonucu devrildi.

Karamürsel'de hayvan yetiştiricisini gasp edip cebindeki 6 bin 400 lirayı alarak kaçtılar

Olay dün akşam 23.00 sıralarında Karamürsel Pazarköy mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiren Refik Akın (50) Pazarköy’deki evinde yalnız kaldığı anda tanımadığı iki kişi tarafından dışarıya çağırıldı. İki kişiyle konuştuğu sırada bir kişi gözüne biber gazı sıkarken diğer kişide arkasından kafasına odunla vurarak bayılttı. Bayılan Refik Akın’ın cebinde bulunan 6 bin 400 lirayı alan iki kişi kayıplara karışırken yaklaşık 1 saat baygın bir şekilde evinin önünde yatan daha sonra ayıldıktan sonra komşularından yardım isteyen Refik Akın Karamürsel

Karamürsel'de Evi Yanan Aileye Kızılay’dan Yardım

Karamürsel'de evi yanan bir aileye Kızılay yardım eli uzattı. 8 Eylül günü Karamürsel 4 temmuz Mahallesi Oduncular Aitesi C Bolk Kat ; 1, D/1’de çıkan yangında evi yanan ve bütün eşyaları kullanılmaz hale gelen Nurettin ve Ayten Demir ailesine Karamürsel Kızılay Şube Başkanlığınca eşya yardımı yapıldı.

Karamürsel Gençlik Kıl payı Kaçırdı.

İlçemizin gururu Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki Kocaeli’nin tek temsilcisi Karamürsel Gençlik Basketbol Takımı evinde lider İstanbul Yeşilyurt’a 62-73’lük skorla kıl payı mağlup oldu. 8 takımdan oluşan 2. tur A grubunda mücadele veren Karamürsel Gençlik Basketbol takımı kendi evinde grubun lider takımı İstanbul Yeşilyurt takımına 11 sayı farkla yenildi. Maçın ilk periyodundan itibaren önde götüren İstanbul Yeşilyurt takımı grubun ikincisi olan Karamürsel Gençlik takımını 11 sayı farkla yenerek liderliğini sürdürmeye devam etti. Sarı-Lacivertli temsilcimiz cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bu duvar, çöktü çökecek !

Bu duvar, çöktü çökecek! Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesinde bir evin istinat duvarı çöktü çökecek. Hiç kimseye zarar vermeden önlem alınsın! Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesinde bir evin istinat duvarı hemen yanındaki Akdemir Apartmanının bodrumlarına bakan bölümü yıkıldı yıkılacak. Akdemir Apartman sakinleri odunluklarından odun veya kömür almaya korkarak girip çıkarken, yetkililere bu durumun bildirilmesine karşılık hala bir önlem alınmaması her an çökecek konumda bulunan duvar korku saçıyor.