Ölümlü Kaza Haberleri

Ölümlü Kaza Haberleri

Osmangazi Köprüsü girişinde feci kaza 2 ölü

Bayramın ilk saatlerinde korkunç kaza. Osmangazi Köprüsü'ndeki kazada hafif ticari araç ile tırın çarpışması sonucu, 2 kişi hayatını kaybetti

Abdulkadir Ekin'e çarpan sürücü tutuklandı

Abdulkadir Ekin'e çarpan sürücü tutuklandı 3 Ekim Cumartesi günü Karamürsel Beton Yol Mevkiinde kaldırımda yürüyen Abdulkadir Ekin’ne çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 Ekim cumartesi günü Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanesinde bir hafta sonra hayatını kaybeden Abdulkadir Ekin’in ölümüne neden olan sürücü M.A.(38) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazanın ardından olay yerinden kaçan daha sonra savcılığa gelerek ifade verdikten sonra Adli Kontrollü serbest kalan Mehmet A., (38 ) çarptığı Abdulkadir Ekin’in yaklaşık bir hafta sonra tedavi gördüğü Seka Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmesi sonrasında Karamürsel Emniyetine gelerek teslim oldu. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mehmet A. (38 ) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karamürsel Emniyet ölümlü kazanın failini ortaya çıkardı

Arıza yapan aracına bakarken başka bir aracın çarpıp kaçan, ölümüne neden olan sürücü yakalandı Karamürsel’de geçtiğimiz Temmuz ayının 19’unda arıza yapan aracına bakarken çarpan ve ölümüne sebep olup olay yerinden kaçan sürücü polisin titiz takibi ve çalışması sonucu yakalandı. 19 Temmuz Pazar sabahı Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta İzmir-Çeşme’den İstanbul’daki evine gitmekte olan Ersin Karakaya (24) 34 ZB 9986 plakalı aracının arıza yaparak emniyet şeridine çekerek aracına baktığı sırada başka bir araç tarafından çarpan ve ölümüne neden olan sürücüyü ve arabayı Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakaladı.