Orhan Haberleri

Orhan Haberleri

Tanış siyaset tarihine adını altın harfler ile yazdırdı

Karamürsel'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin önde gelen isimlerinden biri olan Orhan Tanış, parti ayrımı yapmadan herkesin takdirini kazanarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarına karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirerek şehirdeki güvenlik önlemlerini arttırıyor. Kayacık Mahallesi ve 4 Temmuz Mahallesi'nde çalınan motosikletlerin izini süren ekipler, Orhan Y. ve Mehmet E. isimli şahısları tespit etti.

Karamürsel'de Siyasi Arenada Sürpriz Gelişme

Ali Kocabıçak, 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmiş

Meclis Üyesi Orhan Demirer İstifa Etti

Karamürsel İlçe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi Orhan Demirer, istifa kararı aldı. Demirer, 2008 yılından beri CHP üyesi olarak görev yaparken, 2021 yılından beri ilçede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Kaytazdere Belediyesi Yeni Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Kaytazdere Belediyesi çalışanları için yeni bir dönem başladı. Hizmet-İş Kocaeli Şubesi ile Belediye Başkan Vekili Korhan TAN arasında, Belediyemiz Hizmet Parkı'nda düzenlenen özel bir törenle yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Sahipsiz Karamürsel TBMM gündeminde!

TBMM'de Gündem: Karamürsel Rüzgar Enerji Santrali Projesi ve Yerel Tepkiler

Karamürselbey'in yiğitlerine nazar değdi

Karamürsel'in Altın Çocuklarına Nazar Değdi: Bursa'daki Basketbol Maçında Büyük Talihsizlik

Karamürsel AK Parti kimi aday göstermeli

Karamürsel AK Parti sizce kimi aday göstermeli. Facebook üzerinden buraya TIKLAYARAK anketimize katılabilirsiniz.

Orhan Kıvanç bende varım dedi

AKP’de Orhan Kıvanç, Karamürsel Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı. AKP Karamürsel İlçe Binasına kalabalık grupla katılan Orhan Kıvanç, başvuru formunu ilçe başkan vekili Mecit Erdoğan’a teslim etti.

Karamürsel'in evlatları iki de iki yaptı

Karamürselbey 2’de 2 yaptı. Karamürsel'in evlatları, Kocaeli 2.Lig’de temsil eden Karamürselbey Gençlik sezona evinde Orhangazi Gençlik karşısında elde ettiği 84-66’lık galibiyetle başlamıştı.  

Açılın KARAMÜRSELBEY geliyor

Karamürselbey Basketbol Takımı, cumartesi günü Orhangazi Gençlik Spor ile bir basketbol maçı oynadı. Maç, Karamürsel Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti ve Karamürselbey Spor Kulübü, Orhangazi Gençlik Spor Kulübü'nü 84-66 yendi.

CHP Belediyesi seçime 9 ay kala AK Parti'ye geçti!

Cumhuriyet Halk Partili Ali Kangal'ın kazandığı Kaytazdere Belediyesi seçimden 9 ay önce, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Korhan Tan'ın Ak Parti'ye transfer olması ile mecliste çoğunluğu sağladı. Böylece, Sandıkta binlerce kişinin oyu ile seçilen belediye başkanının yerine bir meclis üyesi değiştirdi ve tüm belediye AK Parti'ye geçti.

Kaytazdere Belediyesi Ak Partiye geçti

Yalova'nın Kaytazdere beldesi Belediye Başkanı Ali Kangal, eski Fen İşleri Müdürü Ş.D.'yi görevden almasının ardından yargıya taşıyan eski müdürün davayı kazanması sonucunda görevlendirmesinin iptal edilmesine rağmen karara uymayarak Ş.D. hakkında yeni bir görevlendirme yaptı.

Karamürsel İyi Parti'de Selim Börek gümbür gümbür geliyor

Karamürsel İyi Parti'de Selim Börek dönemi gümbür gümbür geliyor.

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Kılınçsoy ailesinin acı kaybı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen esnaflarından Mustafa ve Orhan Kınçsoy'un babaları Süleyman Kılınçsoy hayatını kaybetti.

100 avcı bir günde 33 domuz öldürdü

Karamürsel,İznik Boyalıca, Orhangazi, Yalova ’dan toplanarak Bursa'ya gelen yaklaşık 100 avcı bir günde 33 domuzu öldürdü.

Orhan Okulu, SMA Hastası Asya için kupasını satacak    

2,5 Milyon Dolar'lık ilacı alamadığı her gün Asya, nefes alamıyor, bünyesi zayıflıyor. Asya'nın ailesi de diğer SMA hastası aileleri gibi yardım kampanyası başlattı. İnşaat işçisi Bayram Demir ve ev hanımı Güneş Demir, SMA Tip 1 hastası kızları Asya için yardım istiyor.  

ORHAN DEMİRER İŞÇİNİN HAKKINA SAHİP ÇIKTI

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi gurup sözcüsü Orhan Demirer, Karamürsel’de çalışan mavi yakalı işçilerin hakkına sahip çıktı.

MHP Eski ilçe başkanı Recep Ören hayatını kaybetti

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen MHP İlçe başkanlığı görevini yapmış olan

Osman Gazi köprüsünden Gebze seferlerine indirim uygulansın

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Engin Taşdemir ve Orhan Tanış, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Gebze-Gölcük arasında sefer yapan Hat700 ulaşım ücretinde indirim talep etti.

ORHAN TANIŞ; KAFTANCIOĞLU’NUN SÖZLERİNİ ELEŞTİRDİ 

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun Atatürk ile ilgili sözlerine CHP’li Orhan Tanış da bir yorum getirdi Tanış, “Bu söylem Gazi Mustafa Kemal Paşa ile Atatürk'ü ayırmak demektir” dedi

Doğa katliamı durdurulsun diye herkes seferber oldu

Karamürsel'in Kızderbent Mahallesi'nde yaşanan doğa katliamına dur demek için binlerce kişi canla başla mücadele ederken

KARAMÜRSEL’İN ABİSİ ORHAN TANIŞ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış Karamürsel’de çok büyük sıkıntıların gündeme getirilmesi ve çözülmesin de büyük bir pay sahibi olmaya yine devam ediyor.

Bu hat Kocaeli’nin iki yakasını birleştirecek 

Gölcük ve Karamürsel’de binlerce insanın her gün saatlerce çektiği eziyet Tahir Büyükakın ve Orhan Tanış önderliğinde son buldu.

Türkiye'nin Nietzsche'si Karamürselli Oruç Aruoba Yaşamını Yitirdi

Türkiye’nin önemli düşünce insanlarından biri olan, yazar, şair ve felsefeci Oruç Aruoba vefat etti. 72 yaşında hayata gözlerini yuman ve birçok önemli eserin sahibi olan Oruç Aruoba’nın hayatı merak ediliyor.

Karamürsel'in en büyük rezilliği yine gündeme geldi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin CHP'li Meclis üyesi Orhan Tanış sosyal medya sayfasından Karamürsellilere yine umut verdi.

Osmangazi köprüsünden seferler başlıyor

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Orhan Tanış, sosyal medya hesabından müjdeyi verdi.

Orhan Tanış sordu, hayvan barınağı burayamı yapılmalıydı?

Karamürsel Belediyesi tarafından sahil bölgesine yapılacak olan hayvan barınağına, CHP’li meclis üyesi Orhan Tanış itiraz etti.

Hüseyin Tural trafik kazasında yaşamını kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnaflarında Hüseyin Turak geçirdiği feci trafik kazası nedeni ile sıkıştığı aracında yaşamını kaybetti