Kaytazdere Belediyesi Yeni Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Kaytazdere Belediyesi çalışanları için yeni bir dönem başladı. Hizmet-İş Kocaeli Şubesi ile Belediye Başkan Vekili Korhan TAN arasında, Belediyemiz Hizmet Parkı'nda düzenlenen özel bir törenle yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Kaytazdere Belediyesi çalışanları için yeni bir dönem başladı. Hizmet-İş Kocaeli Şubesi ile Belediye Başkan Vekili Korhan TAN arasında, Belediyemiz Hizmet Parkı'nda düzenlenen özel bir törenle yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkan V. TAN ve Hizmet-İş Kocaeli Şube Başkanı Muharrem SUBAŞI'nın katıldığı bu önemli etkinlikte, işçilerimizin haklarına yönelik önemli adımlar atıldı.

Yapılan yeni sözleşme, 696 Sayılı KHK kapsamında istihdam edilen belediye çalışanları da dahil, tüm işçilerimiz için maaşlarda önemli bir artışı beraberinde getiriyor. En düşük maaş, 32 Bin TL olarak belirlendi ve Temmuz ayında yapılacak olan yıllık zam, altı aylık enflasyon oranı ile birlikte %130 olarak gerçekleşecek.

Bu sözleşmeyle ayrıca çalışanlarımıza Ramazan Bayramı'nda 4 Bin TL, Kurban Bayramı'nda ise 6 Bin TL bayram ikramiyesi verilecek. Ayrıca, 2400 TL yemek yardımı ve işçilerimizin aldıkları sorumluluklara göre ek zamlar sağlanacak.

Belediye Başkan V. Korhan TAN, sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerken, tüm çalışanlara ve ailelerine sağladığı katkıları vurguladı. Bu sözleşme, belediye çalışanlarının refah seviyesini artırma ve belediyemizin genel hizmet kalitesini yükseltme yolunda atılmış önemli bir adım olarak görülüyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN