Patladı Haberleri

Patladı Haberleri

Karamürselli Sibel'in ölümünde detaylar ortaya çıktı

Sibel'in ölüm olayında zanlı suçlamaları kabul etmedi: "O sırada silah patladı, ben korkudan bayıldığını düşündüm” İzmit'te 4 Aralık günü Sibel Kayman’ın silahla vurularak hayatını kaybetmesi üzerine şüpheli olarak gözaltına alınan

Karamürsel'de uyuşturucu yine çoğaldı

Karamürsel genelinde okulların kapanması ve tatilcilerin ilçeyi doldurması ile ilçe genelinde uyuşturucu adeta patladı. AİLELER İSYANDA Gazetemize ulaşan aileler

Hırsızlar Karamürsel'de 3.insaata fena patladı

Karamürsel’e dadanan hırsızlar 3.inşaatı soyup patladılar. İlçe genelinde bulunan 3 ayrı inşaattan, piyasa değeri ortalama 100 bin TL olan malzemelerin çalınması ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Mahallenin elektrik trafosu patladı

Öğle saatlerin de 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafosu, bilinmeyen nedenle alev almaya başladı.

Karamürsel'den başladı! Gölcük'te patladı!

Karamürsel'de sahte altın satmaya çalıştığı ve daha sonra Gölcükte yakalanan Yasin Y. tutuklanarak ceza evine gönderildi.Y

Uzm. Dr. Erkan Çelik' çirkin iftiralar!

Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Erkan Çelik'e çirkin iftiralar atan kişilerin iftiraları elinde patladı.

Beşiktaş taraftarının şampiyonluk kutlaması kabusa döndü!

Karamürsel'de Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak isteyen bir vatandaşın yaktığı havai fişek elinde patladı.

Buz gibi havada saatlerce elektrik kesilir mi?

Karamürsel’de akşam saatlerinde trafo patlaması nedeni ile buz gibi havada saatlerce elektrikler kesildi.

Karamürsel'de yine trafo patladı

Karamürsel de yine bir trafonun patlaması nedeni ile ilçede elektrikler gitti.

İznik yolunda trafo patladı!

Karamürsel İznik yolu Rauf Denktaş Bulvarı Yurt İçi kargo önünde bulunan trafo patladı.

Sefine Tersanesi'nde patlama çok sayıda yaralı var!

“Sefine Tersanesi” isimli iş yerinde iddialara göre gaz sıkışması nedeni ile bir tankerin patladığı ve tanker etrafında çalışan 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı var

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı çevre hastanelere sevk edildi. Yaralılardan durumu çok ağır olanlarda var

Havai fişek fabrikası alev alev yandı

Son dakika: Sakarya'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamadan acı haber geldi! 2 can kaybımız, 73 yaralımız var

KARAMÜRSEL’DE OKULDA PATLAMA 1 YARALI

Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde karpit gazı patladı 1 kişi yaralandı.

Arkadaş hatırı 12 yıla patladı

Kocaeli’de birbirlerine kendi kullandıkları uyuşturucudan verdiklerini iddia eden ve bu uyuşturucu için yine birbirlerinin cebine 40 TL para koyan iki kişiye 12’şer yıl hapis cezası verildi.

Karamürsel'in göbeğinde doğalgaz borusu patladı

Borunun patlaması ile dakikalarca çevreye gaz yayılması ve çıkan ses kameralara yansırken patlayan borudan çıkan yoğun gazın alev almaması büyük bir facianın önüne geçti.

Afrin'den acı haber ! Mayın patladı 1 Asker Şehit

TSK'dan yapılan açıklamada, 'Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 03 Mayıs 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında mayın/el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.' açıklaması yapıldı.

Son Dakika-Başiskele'de bir fabrikada patlama oldu

Son Dakika-Başiskele'de bir fabrikada patlama oldu

Karamürsel Merkez'de freni patlayan araç kaza yaptı

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi Üzerinde seyir halinde olan 41 H 1179 Plakalı Zeki Özçiçek (61) idaresindeki aracın freni patladı.

Son Dakika: Gaziantep'te patlama: Yaralılar var

Binanın giriş kapısının yerinden söküldüğü patlamada dumandan etkilenen 10 kişi ile yaralanan 1 kişi, hastanelerde tedaviye alındı.

Dilovası OSB'de büyük patlama!

Dilovası Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sıddık Kardeşler Haddecilik isimli iş yerinde, sabah saatlerinde büyük patlama meydana geldi

Gaziantep'te büyük patlama

Bazı görgü tanıkları, çatışmanın ardından bir patlamanın gerçekleştiğini ifade ederken, çok sayıda helikopterin havalandığı bilgisi de aktarılıyor

Adana Valiliği önünde patlama!

Adana Valiliği'nin önünde patlama oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi

Emniyet alarmda: 3 canlı bomba her yerde aranıyor!

Emniyet teröristlerin eylem hazırlığında olduğunu belirlemesinin ardından alarma geçti. 1’i yabancı uyruklu, 3 canlı bomba her yerde aranıyor.

Erdoğan: Canlı bomba 12-14 yaşlarında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bombanın 12-14 yaşlarında patladığını ya da patlatıldığını açıkladı.

Bayramın 2.Gününde Acı Bilanço

Kazada, Yüksel Kılıç'ın (43) kullandığı otomobilin lastiği patladı. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaca çarptıktan sonra ortadan ikiye ayrıldı.

Canlı bomba şüphelisi Yakalandı

Akşam saatlerinde 25-30 yaşlarında 1.60-1.65 boylarında kilolu, kumral, kısa küt saçlı saçları geriye doğru taranmış, üzerinde siyah tişört mavi kot pantolon bulunan ve omzunda siyah renkli sırt çantası mevcut ve aksak yürüyüşü olduğu belirtilen kadının il asayiş yakınında bir vatandaşa "her yeri patlattık sıra Kocaeli’nde daha sonra da Bilecik’te" diyerek bölgeden ayrıldığı öğrenilmesinin ardından Emniyet ekipleri İzmit’in dört bir yanında şüpheliyi aramaya koyuldu.

SON DAKİKA ŞANLIURFADA BOMBA PATLADI 50 ÜZERİNDE YARALI

Suruç'ta bir canlı bombanın, Amara Genclik ve Kültür Merkezi'nde kendini patlattığı bildirildi. Bölgeyi savaş alanına çeviren olayda ölü ve yaralılar olduğu bildirildi.

Karamürsel Devlevlet Hastanesin'de Doğalgaz Sızıntısı Paniğe Neden Oldu

Karamürsel Devlevlet Hastanesin'de Doğalgaz Sızıntısı Paniğe Neden Oldu.