Pişti Haberleri

Pişti Haberleri

Elektrikli Bisiklet ve Taksi Çarpışması: 11 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

"Karamürsel, D-130 Karayolu - Dün Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Kayacık Mahallesi D-130 kara yolunda, Y.E.P.'nin kullandığı elektrikli bisiklet ile 41 T 6028 plakalı ticari taksi çarpıştı.

Karamürsel merkez ışıklarda korkutan motosiklet kazası

Karamürsel Merkez ışıklarda meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ölümden döndü. Olay öğle saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi  Amiral Caddesi üzerinde seyir halinde olan Y.K. idaresindeki 20 ACY 333 plakalı motosiklet ile B.B. idaresindeki 16 RV 481 plakalı otomobil çarpıştı.

Kavşakta meydana gelen kazada iki kişi yaralandı

Akşam saatlerinde, Karamürsel'de meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı ve 2 kişi yaralandı.

Şehir içi minibüsleri çarpıştı çok sayıda yaralı var

Karamürsel'de şehir içi minibüsleri Karamürsel Devlet Hastanesi'nin hemen önünde çarpıştı yaralılara hemen müdahale edildi.

Karamürsel'den çıkan düğün otobüsü kaza yaptı: 2’si çocuk 6 yaralı

Kocaeli’de yol ayrımını kaçıran servis minibüsü sürücü aracı durdurup geri geri hareket etmeye başlayınca arkasında seyir halinde olan otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı      

Büyükşehir’den Karamürsel’e sentetik buz pisti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de yapılan ve içerisinde sentetik buz pisti de bulunan parkın inşaatı tamamlandı.  

Karamürsel'e çok yakıştı

Bu park Karamürsel'in havasını değiştirdi Her türlü spor branşına destekleriyle öne çıkan Büyükşehir, Karamürsel’de inşa ettiği sentetik buz pistini vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Motosiklet traktör ile çarpıştı 1 yaralı!

Karamürsel'de motosiklet sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek traktöre çarptı. Motosikletten savrulan sürücü yaralandı.

Karapınar'da iki araç kafa, kafaya çarpıştı!

Karapınar mahallesinde iki araç virajda kafa, kafaya çarpıştı. Kaza sonrası yaralanan Yunus Emre Ö. (21) ve Onur A. (20) olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince

İki araç çarpıştı 2 çocuk 3 kişi yaralandı

Karamürsel Kayacık Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde seyir halinde olan F.Ç. (55) idaresindeki 41 JA 368 plakalı otomobil ile T.S idaresindeki 34 DMB 845 plakalı otomobil çarpıştı. 

Traktör ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Karamürsel’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.  

Karapınar'da yine trafik kazası 3 yaralı

Karamürsel Karapınar Mahallesinde yine aynı virajda hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı.

BİSİKLETLİ GENÇ KARŞI ŞERİTTEN GELEN ARAÇLA ÇARPIŞTI 1 YARALI

Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında bisiklet sürücüsü karşı şeritten gelen aracın ön kısmına çarparak yaralandı.

YOLCU OTOBÜSÜ TAKSİ İLE ÇARPIŞTI 1 KİŞİ YAŞAMINI KAYBETTİ

Karamürsel Eğitim merkezi önünde meydana gelen kazada servis otobüsü kırmızı ışık ihlali yapan taksi ile çarpıştı. Kaza sonrası ters dönen araçta bulunan bir kişi yaşamını kaybetti.

Servis minibüsü taksi ile çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü!

Karamürsel'de çalışan işçileri taşıyan Sefa-Merve isimli şirketin çalışanlarını taşıyan servis otobüsü ile bir taksi çarpıştı.

Kocaeli plakalı araçta üç komando askeri hayatını kaybetti

Komando askerlerinin bulunduğu otomobil ile kamyon çarpıştı. Kaza sonrası araçta bulunan 3 komanda feci şekilde hayatını kaybetti.

Karamürsel Minibüsü taksiyle çarpıştı 1 ölü!

Karamürsel-İzmit seferini yapan yolcu otobüsü ile taksi henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

İhale Oyna

Online ihale oyunu oyna

Pişti Oyna

Online Pişti Oyna

Gölcük'te 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Korkutan kaza, Gölcük’te meydana gelen kazada 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Şehir içi ile taksi çarpıştı çok sayıda yaralı var

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 205. cadde üzerinde ceza evi kavşağından kız meslek lisesi ışıklara seyir halinde olan bir şehir içi ile ara sokaktan çıkan bir taksi çarpıştı.

Karamürsel MHP'de Şok istifa

Karamürsel MHP İlçe teşkilatında son yaşanan istifa adeta şok etkisi yarattı.

Kandırada korkunç kaza 2 kişi öldü 3 kişi yaralı

KOCAELİ'nin Kandıra ilçesinde korkunç kaza, hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada, 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Salih Akkuş MHP'den istifa ederek İYİ Parttiye geçti

Karamürsel'in tanınmış esnaflarından Salih Akkuş 25 yıldır üyesi oldğu ve 10 yıl çeşitli bölümlerinde yöneticilik yaptığı Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ederek

Karamürsel'de kaza 1 yaralı

Karamürsel Betonyol mevkinde bir kamyonet ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Karamürsel'de 2 araç kafa kafaya çarpıştı 2 yaralı

Kocaeli Karamürsel'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı. Pert olan araçta 2 kişi yaralandı.

Köy yolunda İki araç kafa kafaya çarpıştı 2 yaralı

Karamürsel'de öğlen saatlerinde meydana gelen kazada Yalakdere mahallesin'de seyir halinde olan iki araç kafa kafaya çarpıştı kazada araç sürücüleri yaralandı.

Bursa'da Facia ! Midibüsle otomobil çarpıştı

Bursa'nın Orhaneli İlçesinde otomobil ile çarpışan yolcu midibüsü devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Kocaeli'nde zincirleme kaza; 2 ölü ve kimliği belirsiz yaralılar var

Sürücüsü tespit edilemeyen otomobil ile karşı yönden gelen Ragıp Akdeniz yönetimindeki otomobil çarpıştı.

Öğrenci servisi kaza yaptı 6 kişi yaralı

Karamürsel'de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir öğrenci servisi ile taksi çarpıştı çarpışmanın etkisi ile serviste bulunan öğrenciler yaralan