Protesto Haberleri

Protesto Haberleri

Ankara evleri ışıklarda kaza 3 kişi yaralandı

Karamürsel'de Ankara evleri ışıklarında bir trafik kazası meydana geldi ve üç kişi yaralandı. Olay, Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi'nde gerçekleşti.

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

TBMM'de Alarm ! Başbakan Konuşurken İhbar Geldi

Başbakan Yıldırım'ın grup toplantısında konuşma yaptığı sırada Meclis'i alarma geçiren bir ihbar geldi. Polis, HDP'li protestocuların içeri gireceğini düşünerek Meclis girişlerini kapattı.

Darbe Girişimi İçin Sokağa Çıktı, Öldürüldü

Kocaeli'nde darbe girişimini protesto eden Ramazan Okçuoğlu, Metin Erdoğan'ın "Fenerbahçe şampiyon mu oldu?" sorusuna sinirlenerek tartıştı. Okçuoğlu'nun bıçakladığı Metin Erdoğan hayatını kaybetti.

Karamürsel Şoförler Odası 500 Araçla Teröre Lanet Konvoyu Düzenledi

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Karamürsel Kooperatifçileri taksi, minibüs, otobüs ve kamyonları bayraklarla süsleyerek şehir merkezinde klaksonlarını açıp yaşanan terör olaylarını protesto etti. Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından organize edilen ‘Teröre Tepki Konvoyunda teröre tepki yollara taşındı. Odaya kayıtlı onlarca aracın yanı sıra çok sayıda vatandaştın da araçları ile destek verdiği konvoy, trafiği felç etti. Yaklaşık 500 aracı bulan konvoyda, kornalar teröre tepki için çaldı. Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Karamürsel'de bulunan Kooperatifçilerin destekleri ile taksi, minibüs, otobüs ve kamyonları bayraklarla süsleyerek şehir merkezinde klaksonlarını açıp yaşanan terör olaylarını protesto ederken, vatandaşlar da ellerinde bayraklarla konvoya destek verdi.

KARAMÜRSEL'DE TİCARİ ARAÇLARDAN BAYRAKLI TEPKİ

Karamürsel Şehir içi Hat dolmuşları ve Karamürsel Ticari Taksileri Dağlıca’da 16 askerin şehit edilmesini dolmuşlarına bayrak asarak protesto etti. Karamürsel’de Şehiriçi Minibüsleri ve Ticari Taksi sürücüleri, Hakkari Dağlıca’da teröristlerin hain saldırısını protesto etmek amacıyla dolmuşlarına ve Taksilerine Türk bayrağı astı.

YALOVA VE İZMİT'TE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ

Derinceli Jandarma Er Emre Kaan Arlı ile birlikte 8 askerimiz şehit olmuştu. Yaşanan terör olayları sonrası Yalova ve İzmitliler sokağa çıkarak tepkilerini dile getirecek. Sosyal medya üzerinden çağrı yapan bir Türkiye çapında büyük bir protesto eylemi yapacak. Yalovada Cumartesi günü Saat:15:00 da Yalova Cumhuriyet meydanı ve İzmit’te Pazar günü saat 18:00’de Merkez Bankası önünden başlayacak. Protesto eylemine katılımın yoğun olması bekleniyor.

Yıldırım,Bana iftira atanlarla sırat köprüsünde karşılaşacağım.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; ‘Bana iftira atanlarla sırat köprüsünde karşılaşacağım’ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, önceki gün yapılan Temmuz ayı Meclis toplantısında ‘bana iftira atanlarla sırat köprüsünde karşılaşacağız’ demesi bir anda meclis toplantısındakileri şaşkına çevirdi. İsmail Yıldırım’ın bir anda ses tonunu yükselterek bu kelimeleri sarf etmesi meclis üyelerini ve salonda bulunanları şaşırttı. Yıldırım’ın bu kelimeleri bir anda söylemesinin ‘İsmail Yıldırım’ın verdiği iftar yemeklerini cebinden mi, yoksa belediyenin kasasından mı ödüyor’ ve buna bağlı olarak Karamürsel Saadet Partisi Meclis üyelerinin bu yemeklere bu nedenle protesto ederek katılmaması haberleri nedeniyle böyle konuştuğu Karamürsel’de konuşulanların arasında.

Karamürsel'de 1 ve 2 Nolu Aile hekimleri iş bıraktı

Karamürsel'de 1 ve 2 Nolu Aile hekimleri iş bıraktı Karamürsel'de Aile hekimleri, çalışma saatleri ve nöbet sistemini protesto amacıyla bugün iş bıraktı. Muayene için aile sağlığı merkezlerine gelenler, geri dönmek zorunda kaldı. 22 BİN HEKİM VE HEMŞİRENİN DİNLENME HAKKI YOK SAYILIYOR"