Rejim Haberleri

Rejim Haberleri

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Son dakika: İdlib'de şehit sayısı yine yükseldi!

Son dakika haber: İdlib'de rejim unsurlarının alçak saldırısı sonrası şehit haberleri geldi. Hatay Valisi Doğan: "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" açıklamasında bulundu.

Son dakika haberi: İdlib'de 4 asker şehit oldu, 9 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de rejim unsurları tarafından yapılan yoğun topçu atışı neticesinde 4 askerimizin şehit olduğunu, 1'i ağır 9 askerin de yaralandığını duyurdu.

Naim Babüroğlu: Atatürk'ün mucizesidir cumhuriyet

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96'ncı yılında cumhuriyet rejimine giden süreci ve ilan edilişini anlatan İstanbul Aydın

Kocasakal, Rejim değişikliği yapılmak isteniyor

İstanbul Barosu Eski Başkanı Ümit Kocasakal, Karamürsel'e gelerek “Başkanlık ve Referandum tuzağındaki Türkiye” konulu konferansa katıldı.

Hükümet, Devlet Memurları Kanunu'nu Değiştiriyor! 657 Tarih Olacak

Hükümet, kamu personel rejiminde köklü bir değişikliğe giderek, "devlet memurluğu" sistemini baştan aşağı değiştirecek.